Search

Tuote: Makeutusjauhe

Suklaafondant ja suklaavaahtoa

Suklaafondant ja suklaavaahtoa VALMISTUSOHJE: Suklaafondant: Sulata suklaa ja voi vesihauteessa. Vatkaa Hermesetas Baking ja munanvalkuaiset, yhdistä siivilöityjen vehnäjauhojen kanssa. Yhdistä seokset ja kaada taikina muffinivuokiin. Paista noin 8 minuuttia 180 asteessa. Vaahto: Sulata suklaa vesihauteessa. Sekoita munankeltuaiset ja Hermesetas Baking keskenään. Vatkaa kerma kevyesti. Yhdistä munaseos ja sulatettu suklaa, kääntele seos varovasti kerman kanssa. Aseta vaahto […]

Lue lisää

Aprikoosi-viinimarjaterriini

Aprikoosi-viinimarjaterriini VALMISTUSOHJE: Kiehauta tuoreet ja kuivatut aprikoosit appelsiinimehussa ja anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia. Soseuta hienoksi sekoittimessa ja kaada takaisin kattilaan. Sekoita agar-agar-jauhe veteen, sekoita Hermesetas mukaan ja kaada soseen joukkoon. Kiehauta seos vielä sitä samalla hämmentäen ja anna kiehua 2–3 minuuttia. Ota kattila pois liedeltä, yhdistä tuorejuusto seokseen varovasti ja sekoita nopeasti kreemiksi. […]

Lue lisää

Suklaakeksit

Suklaakeksit VALMISTUSOHJE: Esilämmitä uuni 180 asteeseen. Pehmennä vähärasvainen levite, lisää sitten Hermesetas-makeutusjauhe ja vatkaa, kunnes vaahto on kevyttä ja ilmavaa. Lisää muna vähitellen, vatkaa hyvin joka lisäyksen jälkeen. Kaada joukkoon siivilöidyt jauhot ja kaakao, sekoita sitten mukaan maissihiutaleet. Seos on melko jäykkää, joten ole varovainen maissihiutaleita sekoittaessasi, jotta ne eivät murskaannu liikaa. Laita jälkiruokalusikalliset seosta […]

Lue lisää

Omenastruudeli

Omenastruudeli VALMISTUSOHJE: Sekoita taikinan ainekset notkeaksi taikinaksi. Anna taikinan levätä 30 minuuttia. Täytettä varten kuori omenat, paloittele ne ja poista siemenkodat. Raasta omenat raastimella. Yhdistä raaste heti sitruunamehun ja sitruunankuoren kanssa. Lisää Hermesetas, kaneli ja viinirypäleet, sekoita. Kauli taikina jauhotetulla alustalla suureksi, erittäin ohueksi suorakulmioksi. Aseta liinan päälle. Jaa täyte taikinalle, jätä noin 3 cm […]

Lue lisää

Lämmin sitruuna-kanasalaatti

Lämmin sitruuna-kanasalaatti VALMISTUSOHJE: Raasta sitruunan keltainen kuoriosa ja purista mehu sekoituskulhoon. Silppua siemenettömäksi putsattu chili ja sekoita silppu, Hermesetas ja mausteet sitruunakuoriraaste-mehuseokseen. Pane pihvit kulhoon, sekoita ja anna maustua 30–60 minuuttia huoneenlämmössä. Sekoita kastikkeen aineet. Levitä salaattimix ja melonipallot lautasille ja pirskottele kastike päälle. Paista tai pariloi broileripihvit kypsiksi, paloittele ja nosta palat salaatin päälle. […]

Lue lisää

Pähkinäinen omena-puolukkapiirakka

Pähkinäinen omena-puolukkapiirakka VALMISTUSOHJE: Lämmitä uuni 175-asteiseksi. Voitele pyöreä kakkumuotti (mielellään irrotettavalla reunuksella, läpimitaltaan n. 22 cm). Sekoita sula margariini ja Hermesetas. Erottele munankeltuainen valkuaisesta. Lisää vatkatut munankeltuaiset yksi kerrallaan, sekä lopuksi maito. Lisää jauhot (joihin on sekoitettu leivinjauhe), murskatut saksanpähkinät ja lopuksi puolukat. Vispaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja käännä varovaisesti seokseen. Kaada taikina muottiin. Kuori […]

Lue lisää

Pistaasi-mustikkakeksit

Pistaasi-mustikkakeksit kakor VALMISTUSOHJE: Lämmitä uuni 190 asteeseen. Vuoraa kaksi uuninpeltiä leivinpaperilla. Vaahdota voi, Hermesetas Makeutusjauhe ja vaniljasokeri sähkövatkaimella ilmavaksi. Lisää huoneenlämpöiset kananmunat taikinaan yksitellen voimakkaasti vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja kääntele taikinan joukkoon. Jaa taikina n. 12 osaan, laita palat uuninpelleille ja painele taikinapalat hieman litteämmiksi. Paista uunissa n. 20 min kunnes keksit saavat […]

Lue lisää

Juustokakku

Juustokakku VALMISTUSOHJE: Sekoita jauhot ja mausteet. Raasta kuoritut porkkanat (n. 3–4 kpl) hienoksi raasteeksi. Sulata rasva ja anna jäähtyä. Vaahdota munien rakenne kuohkeaksi. Lisää Hermesetas Makeutusjauhe ja jatka vatkaamista, kunnes vaahto on kiinteää. Lisää jauhoseos, porkkanraaste ja sulatettu rasva. Sekoita taikina tasaiseksi ja kaada voideltuun esim. sydämen muotoiseen vuokaan, jonka olet leivittänyt mantelirouheella. Kypsennä kakku […]

Lue lisää

Påskkakor

Pääsiäiskeksit VALMISTUSOHJE: Esilämmitä uuni 190 asteeseen. Vatkaa margariinia ja Hermesetas Makeutusjauhetta yhdessä, kunnes vaahto on kevyttä ja kuohkeaa. Vatkaa joukkoon lähes koko kananmuna (jätä hieman käytettäväksi myöhemmin voiteluun) yhdessä sitruunankuoren kanssa. Lisää sitten jauhot, suola ja ruokasooda. Sekoita lopuksi joukkoon viinimarjat ja hedelmänkuoret, jotta taikinasta tulee pehmeää mutta ei tahmeaa. Kaada taikina kevyesti jauhotetulle pinnalle […]

Lue lisää

Banaanikakku

Banaanikakku VALMISTUSOHJE: Noin 24 x 8 cm:n kokoiseen voideltuun kakkuvuokaan. Raaputa vaniljatangon siemenet ja sekoita ne voihin ja puoleen määrään Hermesetas -kidemakeuttajaa. Vaahdota toisessa kulhossa munat ja toinen puoli Hermesetas -kidemakeuttajaa määrästä. Yhdistäkulhojen sisältö ja sekoita hyvin. Yhdistä keskenään jauhot ja leivinjauhe, lisää ne seokseen ja sekoita hyvin. Soseuta banaanit haarukalla ja sekoita pähkinöiden kanssa […]

Lue lisää