Search

Tuote: Makeutusjauhe

Inkiväärileipä

Inkiväärileipä – Mjuk VALMISTUSOHJE: Esilämmitä uuni 150 asteeseen. Voitele ja vuoraa leivinpaperilla 1 kg:n leipävuoan pohja ja reunat. Sulata margariini ja siirappi varovasti miedolla lämmöllä. Sekoita joukkoon Hermesetas Makeutusjauhe, siivilöidyt jauhot, inkivääri ja kaneli sekä vatkattu muna. Lämmitä maitoa hieman, lisää ruokasooda ja sekoita sitten pääseokseen. Kun seos on tasaista, kaada se vuorattuun leipävuokaan ja […]

Lue lisää

Hapanimelä broileri

Hapanimelä broileri VALMISTUSOHJE: Sekoita yhteen 8 ensimmäistä ainesta ja anna maustua. Lämmitä öljy suuressa wok-pannussa ja paista broilerin suikaleita 2–3 minuuttia. Lisää vihannekset ja sekoita muutama minuutti. Lisää maustunut kastike ja keitä sekoittaen, kunnes seos sakenee. Nosta liedeltä ja lisää joukkoon Hermesetas.

Lue lisää

Suklaa-vadelmaunelma

Suklaa-vadelmaunelma VALMISTUSOHJE: Rouhi hapankorput monitoimikoneessa tai kaulimella työlaudan päällä. Sekoita hapankorppurouhe, Hermesetas Makeutusjauhe, kaakao- ja pikakahvijauhe. Vatkaa kerma vaahdoksi. Jätä vadelmista muutama koristeluun. Kokoa jälkiruoan aineet kerroksittain jälkiruokamaljoihin tai laseihin. Koristele vadelmilla ja mintunlehdillä.

Lue lisää

Marjatrifle

Marjatrifle VALMISTUSOHJE: Esilämmitä uuni 190 asteeseen ja vuoraa 6 leivosvuokaa paperivuoilla. Vatkaa margariini ja Hermesetas Makeutusjauhe keskenään. Lisää kananmuna ja hieman jauhoja, sekoita. Siivilöi loput jauhot ja leivinjauhe yhdessä, kääntele ne seokseen. Jaa leivosvuokiin ja paista 15 minuuttia, kunnes leivokset ovat ruskeita ja hyvin kohonneita. Anna jäähtyä. Kaada munankeltuaiset, Hermesetas Makeutusjauhe ja maissijauho kulhoon, vatkaa […]

Lue lisää

Kesäinen marja-vaniljatäytekakku

Kesäinen marja-vaniljatäytekakku VALMISTUSOHJE: Taikina: Kuumenna uuni 175 asteeseen. Voitele ja korppujauhota ø 22-24 cm:n tasapohjainen vuoka. Erota kananmunankeltuaiset ja-valkuaiset. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Vatkaa keltuaiset ja Hermesetas vaaleaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet, lisää ne sekä valkuaisvaahto keltuaisvaahtoon kevyesti sekoittaen. Kaada taikina vuokaan ja paista uunissa 35-40 minuuttia. Kumoa vähän jäähtynyt kakku leivinpaperin päälle. Vaniljakiisseli: Mittaa […]

Lue lisää

Marjapiirakka pullataikinapohjaan

Marjapiirakka pullataikinapohjaan VALMISTUSOHJE: Kaada lämmin (42°) maito taikinakulhoon. Sekoita kuivahiiva, suola, kardemumma ja Hermesetas-makeutusjauhe maitoon. Jätä jauhoista pari ruokalusikallista taikinan kaulintaan. Lisää puolet jauhoista ja sekoita taikinaa voimakkaasti. Lisää rasvasula ja loput jauhot ja alusta kimmoisa kulhon laidasta irtoava taikina. Peitä ja kohota kaksinkertaiseksi. Ripottele työpöydälle levitetyn leivinpaperiarkin päälle ohut kerros jauhoja, kumoa taikina ja […]

Lue lisää

Kesakeitto

Kesakeitto VALMISTUSOHJE: Paloittele ja kuori kasvikset. Pane porkkana- ja perunapalat kattilan pohjalle ja isoiksi kukinnoiksi lohkotut kukkakaalipalat päälle. Lisää vesi, murennetut kasvisliemikuutiot, laakerinlehdet ja pippurit kattilaan. Keitä noin 20 minuuttia. Lisää kahvikerma, makeutusjauhe, herneet ja pinaatinlehdet. Kuumenna kiehuvaksi. Lisää kevätsipulisilppu ja rasva. Pane kansi päälle, siirrä kattila liedeltä ja anna makujen tasaantua 10 minuuttia. Nauti […]

Lue lisää

Marjasohjo

Marjasohjo VALMISTUSOHJE: Pyöräytä kaikki aineet monitoimikoneessa sohjoksi. Kauho laseihin. Tarjoa välittömästi.

Lue lisää

Kesäinen booli

Kesäinen booli VALMISTUSOHJE: Pese mansikat tarvittaessa ja puolita ne. Kuori kiivit ja leikkaa ne viipaleiksi. Puolita melonit, poista siemenet ja leikkaa puolikkaat viipaleiksi. Leikkaa kuoret pois ja leikkaa viipaleet pieniksi kuutioiksi. Puolita persikat, poista kivet ja leikkaa puolikkaat viipaleiksi. Kuori litsit, puolita ne ja poista kivet. Kaada kaikki hedelmät boolimaljaan. Lisää sitruunamehu. Kaada viini päälle. […]

Lue lisää

Banaanivaahto

Banaanivaahto VALMISTUSOHJE: Kuori banaanit ja pilko reiluiksi paloiksi, lisää sitruunamehu. Murskaa hedelmät haarukalla niin, etteivät ne muutu nestemäisiksi. Sekoita rahka ja Hermesetas joukkoon. Vatkaa munanvalkuaiset jäykäksi vaahdoksi ja sekoita joukkoon. Liivatteiden liuotus: Kiehauta pieni määrä vettä kattilassa. Laita kevyesti puristetut liivatelehdet keittokauhaan ja aseta se kuumaan vesihauteeseen. Sekoita, kunnes liivatelehdet ovat liuonneet. Sekoita liivate banaanikreemin […]

Lue lisää