
Suklaa-vadelmaunelma
Suklaa-vadelmaunelma VALMISTUSOHJE: Rouhi hapankorput monitoimikoneessa tai kaulimella työlaudan päällä. Sekoita hapankorppurouhe, Hermesetas Makeutusjauhe, kaakao- ja pikakahvijauhe. Vatkaa kerma vaahdoksi. Jätä vadelmista muutama koristeluun. Kokoa jälkiruoan aineet kerroksittain jälkiruokamaljoihin tai laseihin. Koristele vadelmilla ja mintunlehdillä.

Rommirusinakakku
Rommirusinakakku VALMISTUSOHJE: Liota rusinoita rommissa tai rommiesanssivesiseoksessa 30 minuuttia. Murenna hiiva sekoituskulhoon ja lisää lämmin maito ja tofu. Sekoita voimakkaasti. Lisää jauhot, Hermesetas Makeutusjauhe / Hermesetas Baking, sitruunan kuoriraaste ja kananmunat. Vaivaa tasaiseksi taikinaksi. Sekoita joukkoon rusinat ja mantelirouhe. Voitele rengasvuoka ja kaada taikina vuokaan. Peitä liinalla ja anna nousta kaksinkertaiseksi lämpimässä. Paista 200º noin […]

Kahden suklaan muffinit
Kahden suklaan muffinit VALMISTUSOHJE: Kuumenna uuni 175 asteeseen. Pane paperiset muffinivuoat (muffini) pellille. Yhdistä kuivat aineet. Sekoita öljy, kananmuna ja maito ja lisää seos ja suklaarouhe kuivien aineiden joukkoon nopeasti sekoittaen. Jaa taikina muffinivuokiin. Paista uunissa: pieniä noin 10 minuuttia, isoja noin 12 minuuttia. Muffinit ovat parhaimmillaan jäähdytettyinä ja vastaleivottuina.

Marjapiirakka pullataikinapohjaan
Marjapiirakka pullataikinapohjaan VALMISTUSOHJE: Kaada lämmin (42°) maito taikinakulhoon. Sekoita kuivahiiva, suola, kardemumma ja Hermesetas-makeutusjauhe maitoon. Jätä jauhoista pari ruokalusikallista taikinan kaulintaan. Lisää puolet jauhoista ja sekoita taikinaa voimakkaasti. Lisää rasvasula ja loput jauhot ja alusta kimmoisa kulhon laidasta irtoava taikina. Peitä ja kohota kaksinkertaiseksi. Ripottele työpöydälle levitetyn leivinpaperiarkin päälle ohut kerros jauhoja, kumoa taikina ja […]

Kesakeitto
Kesakeitto VALMISTUSOHJE: Paloittele ja kuori kasvikset. Pane porkkana- ja perunapalat kattilan pohjalle ja isoiksi kukinnoiksi lohkotut kukkakaalipalat päälle. Lisää vesi, murennetut kasvisliemikuutiot, laakerinlehdet ja pippurit kattilaan. Keitä noin 20 minuuttia. Lisää kahvikerma, makeutusjauhe, herneet ja pinaatinlehdet. Kuumenna kiehuvaksi. Lisää kevätsipulisilppu ja rasva. Pane kansi päälle, siirrä kattila liedeltä ja anna makujen tasaantua 10 minuuttia. Nauti […]

Marjasohjo
Marjasohjo VALMISTUSOHJE: Pyöräytä kaikki aineet monitoimikoneessa sohjoksi. Kauho laseihin. Tarjoa välittömästi.

Kesäinen booli
Kesäinen booli VALMISTUSOHJE: Pese mansikat tarvittaessa ja puolita ne. Kuori kiivit ja leikkaa ne viipaleiksi. Puolita melonit, poista siemenet ja leikkaa puolikkaat viipaleiksi. Leikkaa kuoret pois ja leikkaa viipaleet pieniksi kuutioiksi. Puolita persikat, poista kivet ja leikkaa puolikkaat viipaleiksi. Kuori litsit, puolita ne ja poista kivet. Kaada kaikki hedelmät boolimaljaan. Lisää sitruunamehu. Kaada viini päälle. […]

Banaanivaahto
Banaanivaahto VALMISTUSOHJE: Kuori banaanit ja pilko reiluiksi paloiksi, lisää sitruunamehu. Murskaa hedelmät haarukalla niin, etteivät ne muutu nestemäisiksi. Sekoita rahka ja Hermesetas joukkoon. Vatkaa munanvalkuaiset jäykäksi vaahdoksi ja sekoita joukkoon. Liivatteiden liuotus: Kiehauta pieni määrä vettä kattilassa. Laita kevyesti puristetut liivatelehdet keittokauhaan ja aseta se kuumaan vesihauteeseen. Sekoita, kunnes liivatelehdet ovat liuonneet. Sekoita liivate banaanikreemin […]

Kirsikka–suklaakohokas
Kirsikka–suklaakohokas VALMISTUSOHJE: Mittaa jauhot, kaakaojauhe, keltuaiset ja maito kattilaan. Kuumenna miedolla lämmöllä koko ajan sekoittaen ja anna kypsyä hiljaa poreillen pari minuuttia. Peitä kattila kannella ja jäähdytä. Mausta kohokaspohja Hermesetas -makeutusjauheella ja sekoita sileäksi. Jaa kirsikat voideltuihin kohokasvuokiin ja mausta ne Hermesetas -makeutusjauheella ja kanelilla. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja sekoita vaahto kevyesti nostellen kohokaspohjaan. Annostele […]

Katkarapu-avokado salaatti
Katkarapu-avokado salaatti VALMISTUSOHJE: Käytä majoneesiin huoneenlämpöisiä aineksia. Mittaa keltuainen, sinappi, Hermesetas Makeutusjauhe ja viinietikka kulhoon. Lisää öljy ohuena nauhana koko ajan vatkaten. Lisää ranskankerma ja sekoita tomaattipyree, suolaa ja pippuria joukkoon. Anna maustua 2 tunnista seuraavaan päivään. Sulata ja valuta katkaravut. Viipaloi punasipuli ja pane viipaleet kasariin. Lisää viinietikka ja vesi ja keitä 3–5 minuuttia […]
- « Edellinen sivu
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 15
- Seuraava sivu »