Search

Tuote: Makeutusjauhe

Mansikkahillo

Mansikkahillo VALMISTUSOHJE: Kaada 45 ml (3 rkl) appelsiinimehua pieneen kulhoon ja ripottele liivatejauhe sen päälle. Anna turvota sillä välin kun mansikat kiehahtavat. Poista mansikoista kannat, kaada lopun appelsiinimehun kanssa kattilaan ja murskaa kevyesti. Keitä mansikoita pienellä lämmöllä 3–4 minuuttia, niin että ne pehmenevät hieman. Ota kattila pois liedeltä, sekoita turvonnut liivate joukkoon ja sekoita edelleen […]

Lue lisää

Mansikka-banaanijäätelö

Mansikka-banaanijäätelö VALMISTUSOHJE: Soseuta mansikat, banaani ja appelsiinimehu. Sekoita jogurtin kanssa. Makeuta Hermesetas-makeutusaineella. Kaada jäätelökoneeseen.

Lue lisää

Browniet

Browniet VALMISTUSOHJE: Neliönmuotoiseen voideltuun vuokaan (20 x 20 cm). Noin 50 palaa à 2 x 2 cm. Esilämmitä uuni 180 asteeseen. Laita voi keskikokoiseen kasariin, lisää siihen karkeaksi rouhittu suklaa ja sulata ne keskilämmöllä. Anna seoksen hieman jäähtyä. Lisää vatkatut munat hitaasti suklaaseokseen ja sekoita. Lisää loputkin ainekset ja sekoita kaikki hyvin. Valuta seos hyvin […]

Lue lisää

Kesäiset muffinit ja jogurttikastike

Kesäiset muffinit ja jogurttikastike VALMISTUSOHJE: Kaada marjat kulhoon, ripottele noin 15 g jauhoja ja sekoita huolellisesti. Sekoita loput jauhot, Hermesetas, leivinjauhe ja suola hyvin keskenään. Lisää kananmuna, appelsiininkuori, juokseva voi ja maito. Sekoita paksuksi taikinaksi. Sekoita lopuksi marjat joukkoon. Voitele metallinen muffinivuoka voilla ja laita jokaiseen kuppiin noin 1 rkl taikinaa eli täytä niistä noin […]

Lue lisää

Kirsikkakakku

Kirsikkakakku VALMISTUSOHJE: Pohja: Voitele ja korppujauhota tasatai irtopohjainen vuoka. Sekoita kuivat ainekset. Erota valkuaiset ja keltuaiset. Vatkaa valkuaiset vaahdoksi. Vatkaa keltuaiset, Hermesetas Makeutusjauhe ja kuuma vesi vaahdoksi. Yhdistä vaahdot kevyesti sekoittaen. Siivilöi kuivat ainekset vaahdon joukkoon ja sekoita kevyesti. Kaada taikina vuokaan. Paista uunissa 180º noin 20-25 minuuttia. Kumoa kakku tarjoilulautaselle ja anna jäähtyä. Halkaise pohja […]

Lue lisää

Broilerisatay

Broilerisatay VALMISTUSOHJE: Paloittele broileri 2,5 cm:n kuutioiksi. Kuori ja raasta inkivääri ja salottisipuli, laita ne kulhoon. Sekoita murskattu valkosipuli, soijakastike, sitruunamehu, korianteri, Hermesetas Makeutusjauhe ja chilijauhe keskenään. Lisää broilerinpalat ja peitä ne hyvin marinadilla. Peitä astia ja jätä viileään paikkaan enintään 24 tunniksi. Tee sillä välin maapähkinäkastike. Kuumenna öljy pienessä kattilassa, lisää valkosipuli ja salottisipuli, […]

Lue lisää

Panna cotta

Panna cotta VALMISTUSOHJE: Pehmitä liivatelehti kylmässä vedessä. Mittaa kuohukerma, maito ja halkaistu vaniljatangon puolikas kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja anna poreilla hiljalleen noin 5 minuuttia. Poista vaniljatangon palaset. Lisää hyvin valutettu liivatelehti, Hermesetas –makautusjauhe tai Hermesetas makeutusnestettä, viini ja mascarpone kuumaan liemeen hyvin sekoittaen. Kaada seos kahteen lasiin tai jälkiruoka-astiaan. Jäähdytä jääkaapissa kolmesta tunnista seuraavaan päivään. […]

Lue lisää

Manteli-porkkanakakku

Manteli-porkkanakakku VALMISTUSOHJE: Lämmitä uuni 175 asteeseen. Pingota leivinpaperiirtopohjavuokaan (ø 23 cm /1,5 l). Voitele vuoka ja leivitä pohja ja reunat mantelirouheellatai -jauheella. Erota keltuaiset valkuaisista. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Vispaa toisessa kulhossa keltuaiset ja Hermesetas -makeutusjauhe vaaleaksi vaahdoksi. Sekoita porkkanaraaste, limen kuoriraaste ja -mehu keltuaisvaahtoon. Yhdistä mantelirouhe, vehnäjauhot, maissitärkkelys ja leivinjauhe ja lisää seos taikinaan. […]

Lue lisää

Inkiväärileipä

Inkiväärileipä – Mjuk VALMISTUSOHJE: Esilämmitä uuni 150 asteeseen. Voitele ja vuoraa leivinpaperilla 1 kg:n leipävuoan pohja ja reunat. Sulata margariini ja siirappi varovasti miedolla lämmöllä. Sekoita joukkoon Hermesetas Makeutusjauhe, siivilöidyt jauhot, inkivääri ja kaneli sekä vatkattu muna. Lämmitä maitoa hieman, lisää ruokasooda ja sekoita sitten pääseokseen. Kun seos on tasaista, kaada se vuorattuun leipävuokaan ja […]

Lue lisää

Hapanimelä broileri

Hapanimelä broileri VALMISTUSOHJE: Sekoita yhteen 8 ensimmäistä ainesta ja anna maustua. Lämmitä öljy suuressa wok-pannussa ja paista broilerin suikaleita 2–3 minuuttia. Lisää vihannekset ja sekoita muutama minuutti. Lisää maustunut kastike ja keitä sekoittaen, kunnes seos sakenee. Nosta liedeltä ja lisää joukkoon Hermesetas.

Lue lisää