Search

Aika: 60 – 90+

Munkit vaniljakastikkeella

Munkit vaniljakastikkeella

Lue lisää
Bundt cake au rhum blond

Kultainen rommikuivakakku

Lue lisää

Pannacotta mustikkacoulis’n kera

Lue lisää

Viinimarjamarengit

Lue lisää

Manteli-omenakakku

Lue lisää

Mansikkaskonssit

Mansikkaskonssit VALMISTUSOHJE: Huuhdo mansikat ja poista vihreät kannat. Laita mansikat kulhoon ja kaada sitruunamehu ja Hermesetas Jauhe niiden päälle. Sekoita varoen ja nosta sivuun siksi aikaa, kun valmistat loput. Esilämmitä uuni 200-asteiseksi. Sekoita jauhot, Hermesetas Jauhe, leivinjauhe ja suola kulhossa. Kaada voi pieneen kulhoon ja sulata se mikroaaltouunissa. Kaada kirnupiimä voin sekaan ja sekoita. Voi […]

Lue lisää

Mustikkajäätelö

Mustikkajäätelö VALMISTUSOHJE: Kuori banaanit ja huuhtele mustikat. Kaada ainekset tehosekoittimeen ja sekoita, kunnes smoothie on tasainen ja paakuton. Kaada smoothie muotteihin ja laita muotit pakastimeen vähintään 6 tunniksi, kunnes ne ovat täysin jäätyneet.

Lue lisää

Napoleoninleivokset vadelmien ja pistaasien kera

Napoleoninleivokset vadelmien ja pistaasien kera VALMISTUSOHJE: Pistaasitahna Kaada pistaasipähkinät tehosekoittimeen ja sekoita. Pähkinät muuttuvat ensin jauhoiksi, mutta sen jälkeen ne muuttuvat kermaisiksi ja tuloksena on pähkinävoi. HUOMAUTUS: Pistaasitahnaa on valmistettava suurempi annos kuin reseptissä on mainittu, koska liian pieni määrä pistaasia ei sekoitu täysin sekoittimessa. Napoleoninleivokset Leikkaa voitaikinalevyt noin 4x12cm kokoisiksi paloiksi. Laita voitaikinapalat leivinpaperilla päällystetyn […]

Lue lisää

Mansikkaleivokset

Mansikkaleivokset VALMISTUSOHJE: Kakkupohja Sekoita vehnäjauhot, Hermesetas ja suola talouskoneessa tai tehosekoittimessa. Lisää voi ja vesi. Sekoita, kunnes voi on sekoittunut tasaisesti ja taikinaan syntyy pieniä murusia. Lisää munankeltuainen ja sekoita tasaiseksi. Kaada taikina työtasolle, kokoa taikina, mutta älä vaivaa liikaa. Laita taikina tuorekelmun sisään ja anna sen seistä jääkaapissa n. kaksi tuntia. Voitele 6 leivosvuokaa […]

Lue lisää

Kostutettu sitruunakakku

Kostutettu sitruunakakku VALMISTUSOHJE: Noin 23 x 8 cm:n kokoiseen voideltuun kakkuvuokaan. Vatkaa voi sähkövatkaimella kuohkeaksi. Lisää Hermesetas Baking ja vaahdota seos. Lisää yksi muna kerrallaan sekoittaen, kunnes seos on vaaleaa. Lisää seokseen 2 sitruunan raastettu kuori. Lisää muut ainekset ja sekoita hyvin. Voitele kakkuvuoka ja kaada seos siihen. Paista uunissa 180 asteessa 50-60 minuuttia. Anna kakun […]

Lue lisää