
Omenatrifle
Omenatrifle VALMISTUSOHJE: Kuori omenat, poista siemenkota ja leikkaa omenat suuriksi lohkoiksi. Laita omenalohkot kattilaan yhdessä vaniljansiementen, tyhjän vaniljatangon, Hermesetaksen ja veden kanssa. Anna omenoiden kiehua alhaisella lämmöllä ja sekoita välillä. Ota kattila pois liedeltä, kun omenat ovat pehmeitä, ja nosta vaniljatanko pois. Soseuta omenat haarukalla tai lusikalla ja anna niiden jäähtyä kylmiksi. Kaada makronit pieneen […]

Paahdetut kikherneet
Paahdetut kikherneet VALMISTUSOHJE: Lämmitä uuni 175 °C:n lämpötilaan. Siivilöi vesi kikherneistä ja kaada ne kulhoon. Yhdistä muut ainesosat kikherneiden kanssa ja sekoita huolellisesti. Kaada kikherneet leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista niitä 35 – 45 minuuttia tai kunnes ne ovat rapeita. HUOMATUS: Täydellisiä välipalana tai salaatissa.

Rapea granola
Rapea granola VALMISTUSOHJE: Esilämmitä uuni 150 °C. Rouhi saksanpähkinät ja cashew-pähkinät karkeasti ja sekoita ne kulhossa yhdessä kauraryynien, kurpitsansiemenien ja seesaminsiemenien kanssa. Sulata kookosöljy kulhossa mikroaaltouunissa, tiputtele Hermesetas Makeutusneste -tipat kookosöljyyn ja kaada granola-seokseen. Sekoita, kunnes öljy on jakautunut tasaisesti. Levitä granola leivinpaperille uunipellin päälle ja paista 40 minuuttia tai kunnes pähkinät alkavat saada hiukan […]

Suklaakakku suklaaganachella
Suklaakakku suklaaganachella VALMISTUSOHJE: Esilämmitä uuni 175 °C (tavallinen uuni, ei kiertoilmauuni). Vuoraa irtopohjaisen kakkuvuoan (21 cm) pohja leivinpaperilla ja voitele reunat. Riko kananmunat kulhoon, lisää Hermesetas Makeutusjauhe / Hermesetas Baking vatkaa. Sulata voi, lisää kananmunaseos ja vatkaa tasaiseksi seokseksi. Toisessa kulhossa siivilöidään vehnäjauhot kaakaojauheen, leivinjauheen ja vaniljajauheen kanssa. Lisää hiukan jauhoseosta kananmunaseokseen, sekoita, lisää hiukan maitoa […]

Mustikka-timjamiskonssit
Mustikka-timjamiskonssit VALMISTUSOHJE: Esilämmitä uuni 200 asteeseen ylä-/alalämmölle. Aseta leivinpaperi uunipellille. Vatkaa kananmuna, piimä ja sitruunankuori. Sekoita jauhot, makeutusjauhe, leivinjauhe, ruokasooda ja suola. Nypi voi sormenpäillä nopeasti jauhoseokseen, kunnes kappaleet ovat herneen kokoisia. Kaada kananmuna-piimäseos joukkoon ja sekoita lyhyesti puulusikalla, kunnes kaikki ainekset ovat sekoittuneet tasaisesti. Taikinaa ei saa käsitellä liian pitkään, jotta voi pysyy kylmänä […]

Hedelmäsalaatti
Hedelmäsalaatti VALMISTUSOHJE: Leikkaa kuoritut hedelmät pieniksi paloiksi ja sekoita ne kulhossa (säästä muutama pala koristeluun). Mausta Hermesetasilla mikäli haluat hedelmien olevan makeampia. Halkaise vaniljatanko ja raaputa sisus irti ja sekoita se jogurttiin. Mausta Hermesetasilla. Tarjoa hedelmäsalaatti jälkiruokakulhoista, lisää vanilja créme ja koristele hedelmä-viipaleilla.

Mansikkakeitto suurimosydänten kera
Mansikkakeitto suurimosydänten kera VALMISTUSOHJE: Kiehauta maito yhdessä Hermesetaksen, sitruunamehun ja raastetun sitruunankuoren kanssa kattilassa. Sekoita samalla, kun vähitellen lisäät mannasuurimot. Keitä alhaisella lämmöllä viisi minuuttia. Nosta kattila liedeltä ja anna seoksen jäähtyä ennen kuin lisäät tuorejuuston. Huuhtele pelti kylmällä vedellä ja levitä lastalla seos 1 cm:n paksuiseksi kerrokseksi pellille. Laita sivuun jäähtymään ja jähmettymään. Pese […]

Mansikkavaahto
Mansikkavaahto VALMISTUSOHJE: Varaa 1 suuri mansikka koristelua varten. Soseuta muut mansikat ja sekoita mukaan Hermesetas Makeutusjauhe ja raastettu appelsiininkuori. Ripottele pienessä kulhossa liivatejauhe appelsiinimehun päälle ja liuota rakeettomaksi nesteeksi joko mikroaaltouunissa tai kattilassa lämpimän veden päällä. Sekoita liivate mansikkasoseeseen ja odota, kunnes se alkaa hyytyä. Vispaa kerma ja vatkaa munanvalkuaiset erikseen. Kääntele ne varovaisesti ja […]

Lämmin vadelmapiirakka
Lämmin vadelmapiirakka VALMISTUSOHJE: Kuumenna uuni 200º. Kauli taikina ohueksi levyksi. Vuoraa vuoka taikinalevyllä, myös reunat. Pistele pohja haarukalla. Kaada marjat vuokaan. Sekoita liemen ainekset hyvin vatkaten ja kaada seos marjojen päälle. Paista 30–35 minuuttia, kunnes liemi on kunnolla hyytynyt. Nauti lämpimänä tai kylmänä.

Raakakakku brownie
Raakakakku brownie VALMISTUSOHJE: Brownie: Sekoita taatelit, kaakaojauhe, mantelit, saksanpähkinät ja Hermesetas Baking tasaiseksi seokseksi tehosekoittimella. Painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjakakkuvuokaan (20–22 cm). Kuorrute: Sekoita kaakaojauhe, kivettömät taatelit, kookosmaito ja kookosöljy keskenään, lisää lopuksi kuuma vesi ja valele pohjan päälle. Anna jäähtyä.
- « Edellinen sivu
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 9
- Seuraava sivu »