Search

Valkosuklaata ja mansikoita sisältävä pannacotta

20 min
Jälkiruoat

Koe yksi suosituimmista jälkiruoista uudella tavalla: kokeile valkosuklaata, mansikoita ja keveää Hermesetas-makeutta sisältävää pannacottaa.

Valmistelu

  1. Liota liivatelehdet pehmeiksi kylmässä vedessä. Murskaa suklaa paloiksi, kaada yhdessä Hermesetaksen, halkaistun vaniljatangon ja kerman kanssa kattilaan ja sulata miedolla lämmöllä.
  2. Ota vaniljatanko pois kermasta ja liuota puristetut liivatteet vielä kuumaan kermaan. Jaa lämmin massa 4 lasiin ja aseta vähintään 4 tunniksi kylmään.
  3. Valmista mansikkakastike vasta hieman ennen tarjoilua.
    Leikkaa sitä varten puolet mansikoista pieniksi kuutioiksi. Soseuta toinen puoli mansikoista yhdessä Hermesetas Jauheen, 1 tl, kanssa ja lisää kuutioidut mansikat. Kaada mansikkakastike pannacottan päälle ja koristele valkosuklaahiutaleilla.

Ravintoarvot annosta kohti

2146
kj
511
kcal
7.5
proteiini g
22
hiilihydraatteja g
44
rasva g
← takaisin yleiskatsaukseen

Ainekset 4 annosta varten

Pannacotta:

400 ml Kermaa
100 g Valkosuklaata
10 g Hermesetas Jauhe
1 Vaniljatanko
4 lehteä Liivatetta
400 ml Kermaa 100 g Valkosuklaata 10 g Hermesetas Jauhe 1 Vaniljatanko 4 lehteä Liivatetta

Mansikkakastike:

300 g Mansikoita (tuoreita tai pakastettuja)
2 tl Hermesetas Jauhe
300 g Mansikoita (tuoreita tai pakastettuja) 2 tl Hermesetas Jauhe