Viime hetken lahja keittiöstä: Mantelikeot
Suklaa maistuu aina. Piparkakkumausteen ja paahdettujen manteleiden kera syntyy vastustamattomia mantelikekoja. Maukas lahja keittiöstäsi!
Valmistusohje:
- Paahda mantelisuikaleita pannulla keskilämmöllä ilman rasvaa.
- Sulata suklaa kuumassa vesihauteessa ja sekoita Hermesetas Neste joukkoon. Mausta piparkakkumausteella ja makeuta tarvittaessa hieman lisää.
- Sekoita paahdetut mantelit sulatetun suklaan joukkoon, tee kahdella teelusikalla pieniä kekoja leivonta-alustalle ja anna jähmettyä.
Vinkki: Pakkaa lasipurkkiin, niin voit antaa upean lahjan keittiöstä!
Yleistä tietoa
Ainekset
Mantelisuikaleita
100 g
Suklaata (väh. 85 % kaakaota)
100 g
Hermesetas Neste
40 tippaa
Piparkakkumaustetta (valinnainen)
0,5 tl
Ravintoarvot
Resepti:
Annos:
kJ
4494
249
kcal
1070
59
Proteiini g
30
1.5
Hiilihydraatit g
60
3.5
Rasva g
79.5
4.5