Baking
- Annostus 1:1 kuten sokeri
- 100g Hermesetas Baking = 100g sokeria
- Rapeaa kuin sokeri
- Antaa kauniin paistopinnan
- Sopii karamellisointiin
- 70% vähemmän kaloreita verrattuna samaan määrään sokeria
- Hammasystävällinen
Tuotteen kuvaus
Hermesetas Baking sokerin korvike on erytritoli- ja stevioliglykosidipohjainen pöytämakeuttaja, jossa on isomaltuloosia. Se näyttää ja maistuu sokerilta ja siinä on 70 % vähemmän kaloreita kuin normaalissa sokerissa. Hermesetas Baking on erinomainen sokerin korvike leivontaan, ruoanlaittoon ja makeuttamiseen.
Annostelu on helppoa 1:1, kuten käyttäisit tavallista sokeria. Tämän tuotteen avulla saat kauniita, maukkaita leivonnaisia ja onnistut vähäkalorisessa ruoanlaitossa.
Erityistä: Isomaltuloosi saa leivonnaiset ruskistumaan kauniisti uunissa, jolloin ne saavat hienon paistopinnan. Tuote sopii myös karamellisointiin.
Pakkaukset
250 g
Ravitsemustietoa
per 100 g | |
---|---|
Energia | 485 kJ 114 kcal |
Rasva | |
- Kaikki yhteensä | 0 g |
- Tyydyttynyt | 0 g |
Hiilihydraatti | |
- Kaikki yhteensä | 98.3 g |
- Sokereita | 28.5 g |
- Galaktoosia | 0 g |
- Polyolit | 69.8 g |
Proteiini | 0 g |
Suola | 0.0 g |
Ainesosat
Makeutusaine: (erytritoli), isomaltuloosi, makeutusaine: (Stevioliglykosidit Steviasta). Liiallisella kulutuksella voi olla laksatiivinen vaikutus. Isomaltuloosi on glukoosin ja fruktoosin lähde. Saattaa sisältää pieniä määriä soijaa ja pähkinää.
Valmistettu Saksassa