Vähähiilihydraattiset suklaa-kesäkurpitsabrowniet
Uudenlaisista aineksista valmistetut terveelliset jälkiruoat ruokkivat ruumista ja sielua: kokeile meheviä vähähiilihydraattisia suklaa-kesäkurpitsabrownieitamme!
Valmistusohje:
- Esilämmitä uuni 180 °C-asteeseen ylä-/alalämmölle.
Pese kesäkurpitsa ja raasta hienoksi. Hakkaa suklaa pieneksi ja aseta sivuun. - Vatkaa molemmat kananmunat ja sulatettu voi monitoimikoneessa. Sekoita kuivat ainekset suuressa kulhossa hyvin, kaada voi-kananmunaseokseen ja sekoita hyvin. Kaada raastettua kesäkurpitsaa ja hakattua suklaata taikinaan vuorotellen.
- Kaada valmis taikina voideltuun vuokaan (25x25 cm), ripottele päälle kaakaonibsejä ja paista 30 minuuttia uunissa.
Vinkki: Ennen tarjoilua valmiiden brownieiden päälle voi ripotella vielä hieman Hermesetas Jauhetta.
Yleistä tietoa
Ainekset
Kesäkurpitsaa (noin 300 g)
1
Kananmunia
2
Sulatettua voita
75 g
Jauhettuja manteleita
100 g
Mantelijauhoa
50 g
Leivontakaakaota
40 g
Hermesetas Jauhe
13 g
Leivinjauhetta
2 tl
Suolaa
1 ripaus
Suklaata (väh. 70 % kaakaota)
50 g
Kaakaonibsejä
1 rkl
Ravintoarvot
Resepti:
Annos:
kJ
8343
927
kcal
1986
221
Proteiini g
80
9
Hiilihydraatit g
57.5
6.5
Rasva g
156.5
17.5