Resepti

Tomaattisalaatti (vegaaninen)

Tämä resepti tukee vaivatta tasapainoista ruokavaliota: uuden sadon värikkäät vihannekset, tuoreet yrtit ja kevyt vegaanisalaattikastike yhdistyvät vegaaniseksi kesäsalaatiksi.

Valmistusohje:

  1. Huuhdo tomaatit, avomaankurkut ja pinaatinlehdet. Viipaloi tomaatit ja avomaankurkut. Laita salaatti suurelle vadille, pinaatinlehdet pohjalle ja tomaatit niiden päälle.
  2. Kaada kaikki salaatinkastikkeen ainekset pieneen kulhoon ja sekoita ne kastikkeeksi. Ripottele salaatinkastiketta salaatin päälle ennen tarjoilua.
Yleistä tietoa
Valmistusaika:
30 min
Kaloreita annoksessa:
66
Tuotteet:
annoksia:
4
Ainekset
Tomaattisalaatti:
Erilaisia kirsikkatomaatteja
250 g
Avomaankurkkuja
50 g
Pinaatinlehtiä
100 g
Kastike:
Omenaviinietikkaa
2 rkl
Sinappia
1/4 tl
Hermesetas Nestettä
10 tippaa
Oliiviöljyä
2 rkl
Balsamiviinietikkaa
1 tl
Suolaa
1/4 tl
Ravintoarvot
Resepti:
Annos:
kJ
1105
276
kcal
263
66
Proteiini g
5.5
1.5
Hiilihydraatit g
11
3
Rasva g
21.5
5.5