Tiramisu
VALMISTUSOHJE:
Kaada munankeltuaiset ja Hermesetas Makeutusjauhe / Hermesetas Baking kulhoon ja vatkaa kunnes seos on vaalea ja paksu. Lisää mascarpone ja jatka vatkaamista, kunnes seos on tasainen. Kaada munanvalkuaiset toiseen kulhoon ja vatkaa, kunnes ne ovat ilmavat ja kiinteät. Lisää munanvalkuaiset varoen mascarpone-seokseen ilman, että sen ilmavuus katoaa. Sekoita kahvi ja Amaretto keskenään kulhossa. Kasta savoyard-keksi nopeasti kahviseokseen ja laita se vadin tai kakkuvuoan pohjalle (n. 24×15 cm). Jatka, kunnes koko pohja on täytetty kekseillä.
Kaada puolet mascarpone-seoksesta keksien päälle ja jaa se tasaisesti. Toista sama uudella kerroksella keksejä ja kaada päälle loput mascarpone-seoksesta.
Anna kakun seistä jääkaapissa 4 tuntia. Ripottele kaakaojauhetta kakun päälle ennen tarjoilua.