Sydänkonvehdit, joissa vaaleanpunainen täyte
Rakkautta on... sydänkonvehti parhaasta sveitsiläisestä suklaasta ja tuoreista vadelmista valmistetulla vaaleanpunaisella täytteellä. Kuka voi vastustaa tätä helppoa reseptiä?
Valmistusohje:
- Pilko tumma suklaa karkeaksi rouheeksi, kaada kulhoon ja sulata vesihauteen päällä. Aseta sivuun ja odota, että suklaa sakeutuu jälleen.
- Voitele konvehtivuoka sulatetulla suklaalla (parhaiten se onnistuu siveltimellä). Aseta sen jälkeen 15 minuutiksi jääkaappiin. Toista menettely 2–3 kertaa, kunnes suklaan paksuus on sopiva.
- Pilko valkosuklaa karkeaksi rouheeksi, kaada kulhoon ja sulata vesihauteen päällä. Soseuta sillä välin vadelmat ja siivilöi ne – reseptiin tarvitaan 20 g siivilöityjä vadelmia. Kaada vadelmaviina ja Hermesetas Jauhe siivilöityjen vadelmien joukkoon ja sekoita. Heti kun valkosuklaa on sulanut, sekoita valmistettu vadelmamassa joukkoon. Anna massan jäähtyä hieman.
- Täytä valmistetut ontot konvehdit jäähtyneellä massalla ja sivele päälle loput tummasta suklaasta, jotta ne sulkeutuvat. Anna jäähtyä jääkaapissa täysin kylmäksi.
Yleistä tietoa
Ainekset
Tummaa suklaata (väh. 70 % kaakaota)
100 g
Valkosuklaata
50 g
Vadelmia
40 g
Hermesetas Jauhe
1 rkl
Himbeergeist-vadelmaviinaa
5 g
Ravintoarvot
Resepti:
Annos:
kJ
3498
233
kcal
833
55
Proteiini g
9
0.5
Hiilihydraatit g
84
5.5
Rasva g
49.5
3.5