Suklaakakku suklaaganachella
VALMISTUSOHJE:
Esilämmitä uuni 175 °C (tavallinen uuni, ei kiertoilmauuni). Vuoraa irtopohjaisen kakkuvuoan (21 cm) pohja leivinpaperilla ja voitele reunat. Riko kananmunat kulhoon, lisää Hermesetas Makeutusjauheja / Hermesetas Crunchy vatkaa. Sulata voi, lisää kananmunaseos ja vatkaa tasaiseksi seokseksi. Toisessa kulhossa siivilöidään vehnäjauhot kaakaojauheen, leivinjauheen ja vaniljajauheen kanssa. Lisää hiukan jauhoseosta kananmunaseokseen, sekoita, lisää hiukan maitoa ja sekoita taas. Lisää kaikki jauhot ja maito vuorotellen seokseen. Sekoita, kunnes taikina on tasainen ja ilman paakkuja. Hienonna suklaa karkeiksi muruiksi ja lisää taikinaan. Kaada taikina irtopohjaiseen kakkuvuokaan ja paista uunissa 25—30 minuuttia. Ota kakku sen jälkeen ulos ja anna jäähtyä.
Ganache:
Hienonna suklaa karkeiksi muruiksi ja lisää kulhoon. Kuumenna kerma kattilassa kiehumispisteeseen asti. Kerma saa olla erittäin kuumaa, mutta ei saa kiehua! Kaada kuuma kerma suklaan päälle ja sekoita varoen, kunnes kaikki suklaa on sulanut, ja ganachesta on tullut kiiltävä ja tasainen. Kaada ganache jäähtyneen kakun päälle ja anna seistä hetken ennen tarjoilua.