Spagetti bolognese
VALMISTUSOHJE:
Kaada oliiviöljy suureen paistinpannuun, silppua sipuli ja paista sipulia 10 minuuttia. Pilko porkkanat pieniksi kuutioiksi ja laita ne pannuun. Sekoita ja paista noin 2 minuuttia. Purista valkosipulinkynnet pannuun, lisää naudan jauheliha, suola ja pippuri, ja paista, kunnes liha on ruskistunut. Lisää punaviini ja sekoita paiston aikana, kunnes suurin osa punaviinistä on haihtunut. Lisää tomaattimurska, leikkaa kirsikkatomaatit puoliksi ja lisää ne yhdessä tomaattipyreen kanssa, sekä lisää kaikki mausteet ja Hermesetas. Sekoita pannussa, laita kansi päälle ja hauduta 45 minuutin ajan. Silppua tuore basilika, laita pannuun ja hauduta vielä 2 minuutin ajan. Keitä pasta/spagetti paketin ohjeiden mukaan. Laita spagetti lautaselle ja jauhelihakastiketta sen päälle, ja raasta päälle parmesaania sekä vähän tuoretta silputtua basilikaa.