Sokeroimaton luonnollinen omenasose
– kanelinmakuinen
VALMISTUSOHJE:
Kuori ja paloittele omenat pieniksi paloiksi. Keitä kaikkia ainesosia yhdessä kattilassa kannen alla kymmenen minuutin ajan, välillä hämmentäen. Kun omenanpalat ovat keittyneet kokoon, soseuta ne sauvasekoittimella tasaiseksi omenasoseeksi. Poista kanelitangot omenoiden soseuttamisen ajaksi. Lisää sitten kanelitangot seokseen antamaan lisää kanelin makua. Resepti on säilöntäaineeton, mutta jos haluat pidemmän säilyvyysajan, lisää natriumbentsoaattia pakkauksen mukaisesti. Soseen voi tietenkin myös pakastaa.
Yleistä tietoa
Ainekset
Omenoita
1 kg
Hermesetas-makeutusjauhetta
2 kuppia
Vettä
1/2 kuppia
Kanelitankoa
1 till 2
Ravintoarvot
Resepti:
Annos:
kJ
2129
532
kcal
507
127
Proteiini g
3
1
Hiilihydraatit g
117
29
Rasva g
3
1