Reseptit

Sellerisalaatti, jossa paahdettuja pähkinöitä ja roquefortia

Raikas salaatti, jossa varsiselleriä, paahdettuja saksanpähkinöitä ja kermaista roquefortia: valmistuu vain 10 minuutissa. ➤ Taatusti terveellinen lounastauko.

Valmistusohje:

  1. Paahda saksanpähkinän sydämet (voi ohittaa, jos käytät paahdettuja saksanpähkinöitä): Esilämmitä uuni 180 °C asteeseen ylä-/alalämmölle. Aseta saksanpähkinät leivinpaperille ja paahda viisi minuuttia sekoittaen niitä ajoittain. Ota pois uunista ja anna jäähtyä.
  2. Leikkaa varsiselleri ohuiksi suikaleiksi ja sekoita valkoviinietikan, Hermesetas Nesteen ja rapsiöljyn kanssa. Hakkaa saksanpähkinät ja kuutioi roquefort. Lisää molemmat ja sekoita. Mausta suolalla ja tarjoile.
Yleistä tietoa
Valmistusaika:
10 min
Kaloreita annoksessa:
192
Tuotteet:
annoksia:
2
Ainekset
Varsiselleriä
3 vartta
Roquefort-juustoa
40 g
Paahdettuja saksanpähkinän sydämiä
20 g
Rapsiöljyä
1 rkl
Valkoviinietikkaa
1 rkl
Hermesetas Neste
5 tippaa
Suolaa
Ravintoarvot
Resepti:
Annos:
kJ
1642
821
kcal
391
192
Proteiini g
11.5
6
Hiilihydraatit g
2.5
1.5
Rasva g
37
18.5