Resepti

Sekamarjatorttu

VALMISTUSOHJE:

Kaada jauhot kulhoon ja nypi margariinin kanssa muruseokseksi. Lisää Hermesetas Makeutusjauhe ja sekoita ainekset, ennen kuin lisäät munankeltuaisen ja riittävästi vettä (2–3 rkl) kiinteän taikinan valmistamiseksi. Kauli ja vuoraa taikinalla 20 cm:n jauhotettu piirakkavuoka. Jäähdytä 30 minuutin ajan. Esilämmitä uuni 220 asteeseen. Kaada mansikat ja vadelmat tehosekoittimeen ja vatkaa tasaiseksi. Siivilöi siemenet pois ja kaada sose kannuun. Kaada mukaan 450 ml maitoa. Aseta liedelle ja lämmitä hieman. Sekoita munat ja Hermesetas Makeutusjauhe kulhossa ja hämmennä mukaan lämmitetty hedelmä-maito. Kaada piirakkavuokaan ja paista 10 minuuttia, laske sitten lämpötila 150 asteeseen ja paista vielä 20–25 minuuttia, kunnes torttu on asettunut.

Yleistä tietoa
Valmistusaika:
75 min
Kaloreita annoksessa:
370
Tuotteet:
annoksia:
6
Ainekset
Taikinaan:
Vehnäjauhoja
175 g
Margariinia
125 g
Hermesetas Makeutusjauhetta
3 rkl
Munankeltuainen
1
Täytteeseen:
Vadelmia
50 g
Mansikoita
125 g
Maitoa
4 1/2 dl
Kananmunaa
3
Hermesetas Makeutusjauhetta
4 rkl
Kuorrutukseen:
Mansikoita
125 g
Vadelmia
50 g
Ravintoarvot
Resepti:
Annos:
kJ
9294
1549
kcal
2220
370
Hiilihydraatit g
192
32
Rasva g
138
23