Resepti

Salaattisikuriveneet curry-broilerisalaatin kera

Broilerisalaatti ja currykastike tarjotaan salaattisikuriveneissä koristeltuna viinirypäleillä ja krassilla. Alkuruoaksi tai välipalaksi: Tämä on nautinto!

Valmistusohje:

  1. Leikkaa broilerinrinta pieniksi paloiksi, ruskista 1 rkl:ssa oliiviöljyä ja mausta suolalla ja pippurilla. Pese ja puolita viinirypäleet. Aseta molemmat sivuun.
  2. Currykastiketta varten sekoita hapan kevytkerma sekä Hermesetas, sitruunamehu, curryjauhe, valkosipuli, suola ja pippuri sauvasekoittimella tasaiseksi kastikkeeksi. Kaada currykastike broilerinpalojen joukkoon ja sekoita hyvin.
  3. Puhdista salaattisikuri, leikkaa alaosasta pala pois ja jaa veneiksi. Leikkaa salaattisikurin ydin viipaleiksi ja laita viipaleet sekä puolet viinirypäleistä broilerisalaattiin ja sekoita hyvin.
    Tarjoilua varten jaa broilerisalaatti salaattisikuriveneisiin ja koristele lopuilla viinirypäleillä ja krassilla.
Yleistä tietoa
Valmistusaika:
25 min
Kaloreita annoksessa:
333
Tuotteet:
annoksia:
2
Ainekset
Broilerinrintaa
250 g
Oliiviöljyä
1 rkl
Punaisia viinirypäleitä
150 g
Hapanta kevytkermaa
100 g
Hermesetas Makeutusneste
5 tippaa
Sitruunamehua
1 rkl
Curryjauhetta
2 tl
Valkosipulinkynsi (pieni)
1 kpl
Salaattisikuri
2 kpl
Tuoretta krassia
1 rkl
Suolaa ja pippuria
Ravintoarvot
Resepti:
Annos:
kJ
2797
1398
kcal
666
333
Proteiini g
67.5
34
Hiilihydraatit g
30.5
15.5
Rasva g
30
15