Resepti

Rapea granola

Rapea granola

VALMISTUSOHJE:

Esilämmitä uuni 150 °C.

Rouhi saksanpähkinät ja cashew-pähkinät karkeasti ja sekoita ne kulhossa yhdessä kauraryynien, kurpitsansiemenien ja seesaminsiemenien kanssa. Sulata kookosöljy kulhossa mikroaaltouunissa, tiputtele Hermesetas Makeutusneste -tipat kookosöljyyn ja kaada granola-seokseen. Sekoita, kunnes öljy on jakautunut tasaisesti. Levitä granola leivinpaperille uunipellin päälle ja paista 40 minuuttia tai kunnes pähkinät alkavat saada hiukan väriä. Ota granola ulos uunista ja anna jäähtyä. Sekoita karpalot granolaan ja kaada seos kannelliseen lasipurkkiin tai astiaan.

Yleistä tietoa
Valmistusaika:
60 min
Kaloreita annoksessa:
277
Tuotteet:
annoksia:
10
Ainekset
Saksanpähkinöitä
100 g
Cashew-pähkinöitä
100 g
Karkeaksi valssattuja kauraryynejä
100 g
Kurpitsansiemeniä
50 g
Seesaminsiemeniä
50 g
Kookosöljyä
60 g
Hermesetas Makeutusneste
30 tippaa
Karpaloita
100 g
Ravintoarvot
Resepti:
Annos:
kJ
11629
1163
kcal
2769
277
Proteiini g
93
9
Hiilihydraatit g
119
12
Rasva g
222
22