Reseptit

Raakavadelmakakku kaakao- ja cashew-pohjalla

Omaperäinen, ilman uunia valmistuva ja uskomattoman maukas: tämän vadelmajuustokakun pohja on tehty taateleista, cashewpähkinöistä ja kaakaosta. Maista!

Valmistusohje:

  1. Pohja: Kuori taatelit ja ota kivet pois. Laita kivettömät taatelit ja muut ainesosat monitoimikoneeseen ja sekoita hyvin. Vuoraa neliskulmaisen vuoan (n. 18 x 18 cm) pohja leivinpaperilla ja kaada taatelimassa sen päälle. Jaa massa tasaisesti koko vuokaan ja painele tasaiseksi. Laita vuoka jääkaappiin.
  2. Vadelmakuorrute: Kaada kaikki ainesosat tehosekoittimeen ja sekoita niitä hyvin parin minuutin ajan, kunnes vadelmamassa on kevyttä ja ilmavaa. Mausta Hermesetaksella ja lisää tarvittaessa. Kaada vadelmamassa taatelipohjan päälle ja tasoita pinta lastalla. Laita vuoka takaisin jääkaappiin vähintään 4 tunniksi.
  3. Tarjoilu: Nosta juustokakku vuoasta ja leikkaa reunat siistiksi. Sulata tumma suklaa ja koristele kauniilla kuviolla.
Yleistä tietoa
Valmistusaika:
45 min
Kaloreita annoksessa:
412
Tuotteet:
annoksia:
10
Ainekset
Pohja:
Isoa taatelia
6
Mantelijauhoja
50 g
Cashewpähkinöitä
150 g
Kookosöljyä
30 g
Vaniljajauhetta
1.5 tl
Hienoa suolaa
0.5 tl
Kaakaojauhetta
25 g
Kaakaonibsejä
15 g
Vadelmakuorrute:
Tuoreita vadelmia
260 g
Pakastekuivattuja vadelmia
10 g
Suolattomia cashewpähkinöitä (liotetaan kulhossa vedessä yön yli)
300 g
Kookosöljyä
60 g
Banaania
0.5
Kookoskermaa
150 g
Vaniljajauhetta
1 tl
Sitruunan mehu
1
Hermesetas Jauhe
1-2 tl
Tarjoilu:
Tummaa suklaata, 70 %
20 g
Ravintoarvot
Resepti:
Annos:
kJ
17325
1732
kcal
4125
413
Proteiini g
195
20
Hiilihydraatit g
238
24
Rasva g
320
32