Reseptit

Passiopannacotta ja hedelmäsalaattia

Valmistusohje:

  1. Laita liivatelehdet kylmään veteen ja anna liota 5 minuuttia. Sekoita kerma, maito ja Hermesetas Baking kattilassa. Kiehauta. Ota pois liedeltä, puristele liivatelehdet kuivaksi liiasta vedestä ja sulata kuuman nesteen joukkoon. Halkaise passiohedelmät, lisää hedelmäliha kermaseokseen. Kaada annosmaljoihin ja anna hyytyä kylmässä 4 tuntia tai yön yli.
  2. Valmista hedelmäsalaatti juuri ennen tarjoilua. Leikkaa appelsiini kalvottomiksi lohkoiksi. Aseta hedelmä työlaudalle, poista kuori ja valkoinen osa hedelmän muotoa seuraten. Pidä kuorittu appelsiini toisessa kädessä ja leikkaa lohko irti terävällä veitsellä molemmin puolin kalvojen viertä keskustaan asti. Leikkaa niin, että kalvoihin jää hedelmälihaa mahdollisimman vähän. Purista rankaan jäänyt mehu kulhoon ja sekoita joukkoon Hermesetas Baking. Halkaise viinirypäleet, kuori ja kuutio kiivi. Sekoita kaikki yhteen ja annostele pannacotan päälle.
Yleistä tietoa
Valmistusaika:
240 min
Kaloreita annoksessa:
Tuotteet:
annoksia:
6
Ainekset
Pannacotta
liivatelehteä
3 (9 g)
kermaa
2 dl
maitoa
2 dl
Hermesetas Baking
1 dl
passiohedelmää
2
Hedelmäsalaatti
appelsiini
1
viinirypäleitä
100 g
kiivi
1
Hermesetas Baking
1 rkl
Ravintoarvot
Resepti:
Annos:
kJ
4836
806
kcal
1169
195
Proteiini g
16.8
2.8
Hiilihydraatit g
71
11.8
Rasva g
84.1
14.0