Search

Parsasalaatti, jossa ruohosipulia ja kananmunaa

25 min
Salaatit
Suolaiset

Winterkälte ade: Dieser Spargelsalat mit Ei und Schnittlauch weckt Frühlingsgefühle. Auch mit Radieschen & Gurke ein Schmaus.

Valmistelu

  1. Kuori parsatangot ja leikkaa noin 3 cm:n pituisiksi paloiksi (puumaiset päät poistetaan). Laita parsapalat ja ripaus suolaa kattilaan, peitä vedellä ja anna kiehua kannen alla keskilämmöllä noin 10 minuuttia; parsa saa jäädä kiinteäksi. Sekoita ajoittain.
  2. Parsan kypsyessä valmistele muut ainesosat: Kuori keitetyt kananmunat, puolita ja leikkaa viipaleiksi. Leikkaa ruohosipuli ohuiksi renkaiksi ja nypi krassi.
  3. Siivilöi kypsennetty parsa. Ota parsaliemi talteen. Anna keitetyn parsan jäähtyä hetki. Laita sitten kulhoon yhdessä salaatinkastikkeen ainesten kanssa ja sekoita. Sekoita muut, esivalmistellut ainekset joukkoon ja sekoita kaikki keskenään. Mausta suolalla ja pippurilla ja tarjoile mieluiten vielä haaleana.

    Vinkki: Jos haluat salaattiin vielä jotakin tuoretta, voit sekoittaa joukkoon erittäin ohuita retiisi- tai kurkkuviipaleita juuri ennen tarjoilua.

Ravintoarvot annosta kohti

970
kj
231
kcal
12.5
proteiini g
9
hiilihydraatteja g
16.5
rasva g
← takaisin yleiskatsaukseen

Ainekset 2 annosta varten

Salaattiin

500 g Parsaa
1/2 tl Suolaa
2 kpl Kovaksi keitettyjä kananmunia
2 rkl Ruohosipulia
1 rkl Krassia (valinnainen)
500 g Parsaa 1/2 tl Suolaa 2 kpl Kovaksi keitettyjä kananmunia 2 rkl Ruohosipulia 1 rkl Krassia (valinnainen)

Salaattikastikkeeseen

50 ml Parsalientä
2 rkl Neutraalin makuista kasviöljyä
1 rkl Omenaviinietikkaa
5 tippaa Hermesetas Neste
1 ripaus Suolaa
1 ripaus Mustapippuria
50 ml Parsalientä 2 rkl Neutraalin makuista kasviöljyä 1 rkl Omenaviinietikkaa 5 tippaa Hermesetas Neste 1 ripaus Suolaa 1 ripaus Mustapippuria

Käytetyt tuotteet

← takaisin yleiskatsaukseen