Search

Pannacotta mustikkacoulis’n kera

240 min
Jälkiruoat

Coulis on vihanneksista tai hedelmistä paseeraamalla valmistettu kastike, jossa yhdistyy taidokkaasti kaikki nouvelle cuisine -aikakaudesta alkaen noudatettu minimalismi. Marjacoulis sopii täydellisesti jälkiruokiin, myös italialaisiin – esimerkiksi klassiseen pannacottaan.

Valmistelu

Ravintoarvot annosta kohti

1881
kj
448
kcal
6
proteiini g
42
hiilihydraatteja g
30
rasva g
← takaisin yleiskatsaukseen

Ainekset 2 annosta varten

Pannacotta:

1.5 Liivatelehteä
3 dl Kuohukermaa
30 tippaa Hermesetas Nestettä
1 Vaniljatanko
1.5 Liivatelehteä 3 dl Kuohukermaa 30 tippaa Hermesetas Nestettä 1 Vaniljatanko

Marjacoulis:

1 Liivatelehti
125 g Pakastemustikoita
30 tippaa Hermesetas Nestettä
1 rkl Sitruunamehua
1 Liivatelehti 125 g Pakastemustikoita 30 tippaa Hermesetas Nestettä 1 rkl Sitruunamehua

Käytetyt tuotteet

← takaisin yleiskatsaukseen