Reseptit

Paistettua parsaa ranskankermakastikkeen kera

VALMISTUSOHJE:

Esilämmitä uuni 230 °C :seen (tavallinen uuni, ei kiertoilmauuni).
Puhdista parsa ja laita leivinpaperilla päällystetyn uunipellin päälle. Kaada tipotellen päälle oliiviöljyä, kääntele parsoja ja ripottele päälle seesaminsiemeniä. Hienonna mantelit ja ripottele ne lopuksi parsan päälle. Paista parsaa uunissa 12 minuutin ajan. Valmista kastike sillä aikaa kun parsa paistuu: Kaada kaikki ainekset kulhoon ja sekoita. Mausta suolalla ja pippurilla.

Yleistä tietoa
Valmistusaika:
25 min
Kaloreita annoksessa:
421
Tuotteet:
annoksia:
4
Ainekset
Parsaa
500 g
Oliiviöljyä
1 rkl
Seesaminsiemeniä
1.5 tl
Manteleita
200 g
Kastike:
Ranskankermaa 18 %
100 g
Sitruunamehua
30 g
Valkosipulijauhetta
1/2 tl
Hermesetas Neste
10 Tippaa
Suolaa
1/2 tl
Pippuria
1/2 tl
Ravintoarvot
Resepti:
Annos:
kJ
7076
1769
kcal
1684
421
Proteiini g
64
16
Hiilihydraatit g
32
8
Rasva g
148
37