Search

Paistettua parsaa ranskankermakastikkeen kera

25 min
Salaatit
Suolaiset

Valmistelu

Ravintoarvot annosta kohti

1769
kj
421
kcal
16
proteiini g
8
hiilihydraatteja g
37
rasva g
← takaisin yleiskatsaukseen

Ainekset 4 annosta varten

500 g Parsaa
1 rkl Oliiviöljyä
1.5 tl Seesaminsiemeniä
200 g Manteleita
500 g Parsaa 1 rkl Oliiviöljyä 1.5 tl Seesaminsiemeniä 200 g Manteleita

Kastike:

100 g Ranskankermaa 18 %
30 g Sitruunamehua
1/2 tl Valkosipulijauhetta
10 Tippaa Hermesetas Neste
1/2 tl Suolaa
1/2 tl Pippuria
100 g Ranskankermaa 18 % 30 g Sitruunamehua 1/2 tl Valkosipulijauhetta 10 Tippaa Hermesetas Neste 1/2 tl Suolaa 1/2 tl Pippuria

Käytetyt tuotteet

← takaisin yleiskatsaukseen