Reseptit

Paistettu suippokaali

VALMISTUSOHJE:

Poista suippokaalien päällimmäiset lehdet ja jaa kaalit neljään osaan. Sulata voi pannulla ja paista suippokaaleja keskilämmöllä 2—3 minuuttia kummaltakin puolelta, kunnes ne ovat kullankeltaiset. Ripottele hiukan suolaa suippokaalien päälle paistamisen aikana. Kaada oliiviöljy ja limetin mehu pieneen kulhoon. Hienonna mintunlehdet ja lisää kulhoon pippurin ja Hermesetaksen kanssa. Sekoita. Laita paistetut suippokaalit vadille ja kaada kastike niiden päälle. Raasta lopuksi limetin kuori suippokaalien päälle.

Yleistä tietoa
Valmistusaika:
30 min
Kaloreita annoksessa:
169
Tuotteet:
annoksia:
4
Ainekset
Suippokaalia
2
Voita
40 g
Ripaus suolaa
Kastike:
Oliiviöljyä
10 g
Limetin mehua
20 g
Mintunlehteiä
10
Ripaus pippuria
Hermesetas Neste
10 tippaa
Koristelu:
Yhden luomulimetin kuori
Ravintoarvot
Resepti:
Annos:
kJ
2839
710
kcal
676
169
Proteiini g
17
4
Hiilihydraatit g
52
13
Rasva g
45
11