Reseptit

Päärynächutney juustolautasen oheen

Täydellinen lisuke maukkaalle juustolautaselle: Kokeile tätä vastustamatonta päärynächutneyta, jossa on mukana inkivääriä, valkosipulia ja korintteja!

Valmistusohje:

  1. Kuori hedelmät ja leikkaa pieniksi paloiksi. Hakkaa sipuli, chili, inkivääri ja valkosipuli erittäin hienoksi. Aseta kaikki sivuun.
  2. Kuullota sipulit. Lisää valkosipuli, chili ja inkivääri, ja hauduta edelleen. Lisää paloitellut hedelmät, Hermesetas Jauhe, mausteet, vesi ja omenaviinietikka, ja anna kiehua hiljalleen noin 30 minuuttia. Ota sitten neilikat pois chutneysta, sillä aromista tulee muuten liian voimakas. Mausta suolalla ja täytä vielä kuumana laseihin.
Yleistä tietoa
Valmistusaika:
40 min
Kaloreita annoksessa:
39
Tuotteet:
annoksia:
6
Ainekset
Päärynää
200 g
Omenaa
100 g
Punasipulia
1/2 kpl
Valkosipulinkynsi
1 kpl
Tuoretta inkivääriä
1 tl
Thaichili (ei pakollinen)
1 kpl
Vettä
100 ml
Omenaviinietikkaa
50 ml
Hermesetas Jauhe
1 rkl
Korintteja
1 rkl
Sinapinsiemeniä
1 tl
Neilikkaa
2 kpl
Kanelia
1 hyppysellinen
Suolaa
Ravintoarvot
Resepti:
Annos:
kJ
987
164
kcal
235
39
Proteiini g
3
0.5
Hiilihydraatit g
50.5
8.5
Rasva g
1.5
0.5