Reseptit

Mintunmakuiset melonimehujääpuikot

Kesäfiilistä pakastelokerosta: tee cantaloupemelonista, sitruunamehusta, sitruunankuoresta ja mintusta helposti hedelmäisiä mehujääpuikkoja.

Valmistusohje:

  1. Leikkaa cantaloupemelonin kuori pois, poista siemenet ja soseuta yhdessä Hermesetas Jauheen, sitruunamehun, sitruunankuoren ja mintun kanssa tehosekoittimessa 60 sekunnin ajan suurimmalla teholla hienoksi.
  2. Jaa melonimassa kuuteen mehujäämuottiin, laita muotteihin tikut ja anna jäätyä täysin pakastelokerossa.
Yleistä tietoa
Valmistusaika:
10 min
Kaloreita annoksessa:
25
Tuotteet:
annoksia:
6
Ainekset
Cantaloupemeloni
1/2 (n. 400 g puhdistettua melonilihaa)
Hermesetas Jauhe
2 rkl
Sitruunamehua
2 rkl
Sitruunankuorta
1 tl
Minttua
1 rkl
Ravintoarvot
Resepti:
Annos:
kJ
630
105
kcal
150
25
Proteiini g
3
0.5
Hiilihydraatit g
33.5
5.5
Rasva g
0.5