Reseptit

Marsipaanikiekot

VALMISTUSOHJE:

Kiehauta 2 kupillista vettä, lisää mantelit, keitä 1/2 min. Valuta ja kuori mantelit. Kuivaa ne paperipyyhkeillä. Jauha mantelit kerran tai mielellään kahdesti. Sekoita ne kulhossa Hermesetas Makeutusjauheen kanssa. Vatkaa munanvalkuaiset kevyesti. Sekoita mantelit ja makeutusjauhe vähän kerrallaan joukkoon. Sopiva määrä riippuu munanvalkuaisten koosta. Muotoile marsipaanista tasainen rulla ja leikkaa se noin 10 palaksi. Sekoita hieman kaakaojauhetta makeutusjauheen kanssa ja ripottele jokaiselle marsipaanikiekolle.

Säilytä kylmässä.

Yleistä tietoa
Valmistusaika:
45 min
Kaloreita annoksessa:
59
Tuotteet:
annoksia:
10
Ainekset
Manteleita
100 g
Hermesetas-makeutusjauhetta
2 rkl
Munanvalkuainen
1
Tummaa kaakaojauhetta tai Hermesetas-makeutusjauhetta koristeluun
1 rkl
Ravintoarvot
Resepti:
Annos:
kJ
2461
246
kcal
593
59
Proteiini g
31
3
Hiilihydraatit g
6
1
Rasva g
50
5