Low Carb -mustikkamuffinit
Low Carb -resepti mustikkamuffineiden ystäville ➤ Yksinkertainen ja nopea, mutta myös hykerryttävän herkullinen. Kokeiletko?
Valmistusohje:
- Esilämmitä uuni 180 °C:seen ylä- / alalämmölle ja aseta muffinivuokaan kuusi paperimuottia (tai voitele ja jauhota se jauhetuilla manteleilla).
- Laita jauhetut mantelit, Hermesetas Jauhe, leivinjauhe ja suola kulhoon ja sekoita ne. Lisää kananmunat ja maito ja sekoita kaikki tasaiseksi taikinaksi.
- Huuhdo mustikat ja sekoita nekin taikinaan. Jaa valmis taikina esivalmisteltuun vuokaan ja paista noin 25 minuuttia keskitasolla.
Vinkki: Jos käytät pakastemustikoita, älä sulata niitä, vaan sekoita ne taikinaan jäisinä.
Yleistä tietoa
Ainekset
Jauhettuja, kaltattuja manteleita
150 g
Hermesetas Jauhe
3 rkl (n. 6 g)
Leivinjauhetta
1 tl
Maitoa
60 ml
Kananmunia (koko M)
2 kpl
Mustikoita
75 g
Ravintoarvot
Resepti:
Annos:
kJ
4397
733
kcal
1047
174
Proteiini g
53
9
Hiilihydraatit g
19.5
3.5
Rasva g
85
14