Reseptit

Low Carb -mustikkamuffinit

Low Carb -resepti mustikkamuffineiden ystäville ➤ Yksinkertainen ja nopea, mutta myös hykerryttävän herkullinen. Kokeiletko?

Valmistusohje:

  1. Esilämmitä uuni 180 °C:seen ylä- / alalämmölle ja aseta muffinivuokaan kuusi paperimuottia (tai voitele ja jauhota se jauhetuilla manteleilla).
  2. Laita jauhetut mantelit, Hermesetas Jauhe, leivinjauhe ja suola kulhoon ja sekoita ne. Lisää kananmunat ja maito ja sekoita kaikki tasaiseksi taikinaksi.
  3. Huuhdo mustikat ja sekoita nekin taikinaan. Jaa valmis taikina esivalmisteltuun vuokaan ja paista noin 25 minuuttia keskitasolla.

    Vinkki: Jos käytät pakastemustikoita, älä sulata niitä, vaan sekoita ne taikinaan jäisinä.
Yleistä tietoa
Valmistusaika:
30 min
Kaloreita annoksessa:
174
Tuotteet:
annoksia:
6
Ainekset
Jauhettuja, kaltattuja manteleita
150 g
Hermesetas Jauhe
3 rkl (n. 6 g)
Leivinjauhetta
1 tl
Maitoa
60 ml
Kananmunia (koko M)
2 kpl
Mustikoita
75 g
Ravintoarvot
Resepti:
Annos:
kJ
4397
733
kcal
1047
174
Proteiini g
53
9
Hiilihydraatit g
19.5
3.5
Rasva g
85
14