Kookosrahka ja mangohilloke
VALMISTUSOHJE:
Kuori mango ja leikkaa hedelmäliha irti kivestä ja kuutioi. Laita mangokuutiot, vesi, vaniljatangon raaputettu sisus ja paloiteltu tanko sekä tähtianis kattilaan. Peitä kannella ja keitä miedolla lämmöllä 15-20 minuuttia. Mausta makeutusjauheella ja sitruunamehulla.
Kookosrahka:
Leikkaa kookospähkinästä muutamia ohuita lastuja koristelua varten. Raasta kookospähkinän valkoinen osa hienoksi raasteeksi. Sekoita rahka, raaste ja Hermesetas Makeutusjauhe. Tarjoa rahka mangohillokkeen kanssa. Koristele kookospähkinälastuilla.
Yleistä tietoa
Ainekset
Mangohilloke:
Mango
1
Hermesetas Makeutusjauhetta
2 tl
Vettä
1 dl
Vaniljatankoa
1/2
Ttähtianis
1
Sitruunamehua
2 tl
Kookosrahka:
Kookospähkinää
1/2
Maitorahkaa
500 g
Hermesetas Makeutusjauhetta
4 tl
Ravintoarvot
Resepti:
Annos:
kJ
2904
726
kcal
682
163
Hiilihydraatit g
53
13
Rasva g
20
5