Reseptit

Kesäinen booli

VALMISTUSOHJE:

Pese mansikat tarvittaessa ja puolita ne. Kuori kiivit ja leikkaa ne viipaleiksi. Puolita melonit, poista siemenet ja leikkaa puolikkaat viipaleiksi. Leikkaa kuoret pois ja leikkaa viipaleet pieniksi kuutioiksi. Puolita persikat, poista kivet ja leikkaa puolikkaat viipaleiksi. Kuori litsit, puolita ne ja poista kivet. Kaada kaikki hedelmät boolimaljaan. Lisää sitruunamehu. Kaada viini päälle. Makeuta Hermesetas-makeutusaineella.

Alkoholiton versio:
Käytä valkoviinin sijaan puoliksi appelsiinimehua ja puoliksi kivennäisvettä.

Yleistä tietoa
Valmistusaika:
30 min
Kaloreita annoksessa:
232
annoksia:
7
Ainekset
Pieniä, kypsiä mansikoita
250 g
Kiiviä
2
Hermesetas-makeutusjauhetta (tai)
8 rkl
Hermesetas-makeutusnestettä
2 1/2 tl
Pieni meloni
1
Persikkaa
2
Tuoretta litsiä
10
Sitruunan mehu
1/2
Kuivaa valkoviiniä à 7 dl, hyvin jäähdytettynä
2
Ravintoarvot
Resepti:
Annos:
kJ
6809
972
kcal
1692
232
Proteiini g
14
2
Hiilihydraatit g
144
20
Rasva g
3
1