Reseptit

Katkarapu-avokado salaatti

VALMISTUSOHJE:

Käytä majoneesiin huoneenlämpöisiä aineksia. Mittaa keltuainen, sinappi, Hermesetas Makeutusjauhe ja viinietikka kulhoon. Lisää öljy ohuena nauhana koko ajan vatkaten. Lisää ranskankerma ja sekoita tomaattipyree, suolaa ja pippuria joukkoon. Anna maustua 2 tunnista seuraavaan päivään.
Sulata ja valuta katkaravut. Viipaloi punasipuli ja pane viipaleet kasariin. Lisää viinietikka ja vesi ja keitä 3–5 minuuttia miedolla lämmöllä. Jäähdytä ja mausta Hermesetaksella. Paloittele avokadot juuri ennen tarjoilua ja leikkaa viinisuolaheinän lehdet. Sekoita salaatiksi. Tarjoa kastike erikseen tai sekoita kevyesti nostellen salaattiin.

Vinkki! Korvaa viinisuolaheinä rucolalla tai ohutlehtisellä pinaatilla.

Yleistä tietoa
Valmistusaika:
30 min
Kaloreita annoksessa:
419
Tuotteet:
annoksia:
10
Ainekset
Kastike:
Keltuainen
1
Sinappia
2 tl
Hermesetas Makeutusjauhetta
2 tl
Vviinietikkaa
1/4 dl
Öljyä
2 dl
Ranskankermaa (rasvaa 15–18 %)
200 g
Tomaattipyreetä
70 g
Suolaa, Mustapippuria
Salaattiin:
Katkarapuja
1.2 kg
Punasipulia
2
Viinietikkaa
1/2 dl
Vettä
1/2 dl
Hermesetas Makeutusjauhetta
1 rkl
Ruukkua viinisuolaheinää
3 krukor
Avokadoa
5
Ravintoarvot
Resepti:
Annos:
kJ
17832
1753
kcal
4190
419
Proteiini g
171
17
Hiilihydraatit g
42
4
Rasva g
365
37