Reseptit

Jouluglögi

VALMISTUSOHJE:

Laita mausteet lasiin ja kaada päälle 1 dl vodkaa tai akvaviittia. Peitä lasi ja anna maustua 24 tuntia, jonka jälkeen mausteet siivilöidään pois. Lämmitä punaviiniä hitaasti kattilassa rusinoiden, mantelilastujen ja Hermesetas-makeutusjauheen kanssa. Lisää lopuksi maustettu viina.

Yleistä tietoa
Valmistusaika:
15 min
Kaloreita annoksessa:
700
Tuotteet:
annoksia:
5
Ainekset
Kanelitanko
1
Pieni pala inkivääriä
1
Kardemumman siementä
4
Kokonaista neilikkaa
10
Vodkaa tai akvaviittia
1 dl
Punaviiniä
1 pullo
Rusinoita
75 g
Mantelilastuja
50 g
Hermesetas Makeutusjauhetta
5-6 rkl
Ravintoarvot
Resepti:
Annos:
kJ
14691
2938
kcal
3 501
700
Hiilihydraatit g
95
19
Rasva g
28
6