Reseptit

Itse tehty limonadi, jossa mansikkasiirappia ja basilikaa

Tämä mansikkasiirapin ja basilikan makuinen itse tehty limonadi sammuttaa janon milloin vain. Täytä lasi kuohuviinillä, niin saat hedelmäisen aperitiivin.

Valmistusohje:

  1. Puhdista mansikat ja laita ne sekä vesi ja Hermesetas Jauhe kattilaan, ja anna kiehahtaa. Anna kiehua noin 10 minuuttia keskilämmöllä ja sekoita säännöllisesti. Varo: seos poreilee ja voi roiskahtaa!
  2. Lisää basilika, anna seoksen jäähtyä hieman, siivilöi se ja mausta sitruunamehulla. Täytä sitten suppilon avulla puhtaaseen, suljettavaan pulloon ja säilytä jääkaapissa.
  3. Itse tehtyä limonadia varten laita kuhunkin lasiin 1 rkl mansikkasiirappia, täytä lasi kivennäisvedellä, sekoita ja lisää tarjoilua varten 1 viipale sitruunaa, pieni määrä basilikaa ja jääkuutioita.

    Vinkki: Täytä lasi kuohuviinillä, niin saat upean aperitiivin kesään!
Yleistä tietoa
Valmistusaika:
30 min
Kaloreita annoksessa:
107
Tuotteet:
annoksia:
1
Ainekset
Mansikkasiirappiin
Mansikoita
200 g
Vettä
150 g
Hermesetas Jauhe
10 g
Basilikaa
1 rkl
Sitruunamehua
1 rkl
Limonadiin
Kivennäisvettä
150 ml
Mansikkasiirappia
1 rkl
Basilikanlehtiä
4 kpl
Sitruunaviipale
1 kpl
Jääkuutioita
00:10:00
Ravintoarvot
Resepti:
Annos:
kJ
449
449
kcal
107
107
Proteiini g
1.5
1.5
Hiilihydraatit g
22.5
22.5
Rasva g
1
1