Resepti

Itse tehdyt banaani-suklaamyslipatukat

Itse tehdyt myslipatukat ovat virtaa antava välipala: banaani, suklaa ja cashewpähkinät tuovat uusia voimia.

Valmistusohje:

  1. Esilämmitä uuni 180 °C asteeseen ylä-/alalämmölle.

    Sekoita kuivat ainekset hyvin kulhossa. Survo banaani haarukalla, lisää se kookosöljyn ja kananmunan kanssa kuivien ainesten joukkoon ja sekoita hyvin.
  2. Levitä massa tasaisesti leivinpaperin päälle leivinpellille (noin 2 cm:n paksuudelle). Leikkaa veitsellä noin 2x5 cm:n kokoisiksi paloiksi ja paista 30 minuuttia esilämmitetyssä uunissa.
  3. Anna patukoiden jäähtyä täysin, ennen kuin koristelet ne. Lämmitä koristelua varten noin 30 g suklaata vesihauteessa ja valuta se patukoiden päällysteeksi.
Yleistä tietoa
Valmistusaika:
45 min
Kaloreita annoksessa:
119
Tuotteet:
annoksia:
20
Ainekset
Taikinaan
Hyvin kypsä banaani
1
Kookosöljyä
65 g
Kananmuna, koko M
1
Karkeita kaurahiutaleita
200 g
Hienonnettuja cashewpähkinöitä
50 g
Kookoshiutaleita
50 g
Leivontakaakaota
2 rkl
Kaakaonibsejä
1 rkl
Hermesetas Jauhe
2 tl
Koristeluun
Suklaata (väh. 60 % kaakaota)
30 g
Ravintoarvot
Resepti:
Annos:
kJ
9987
499
kcal
2378
119
Proteiini g
63
3
Hiilihydraatit g
184
9
Rasva g
159
8