Reseptit

Itämainen appelsiinisalaatti

VALMISTUSOHJE:

Kuori ja paloittele appelsiinit. Sekoita keskenään appelsiininkukkatee, Hermesetas Makeutusneste, kaneli, sitruunankuoriraaste ja sitruunamehu, ja pirskottele tämä seos appelsiinin paloille. Laita tunniksi jääkaappiin. Leikkaa tamarindit siivuiksi, pistaasit pieniksi paloiksi, halkaise granaattiomena ja koverra sen siemenet irti. Levitä appelsiinien päälle. Koristele salaatti mintunlehdillä.

Yleistä tietoa
Valmistusaika:
80 min
Kaloreita annoksessa:
82
Tuotteet:
annoksia:
4
Ainekset
Appelsiinia
4
Appelsiininkukkateetä
2
Hermesetas-makeutusnestettä
1 tl
Sitruunamehua
2 rkl
Ppuolikkaan sitruunan kuori raastettuna
Tuoretta tamarindia
4
Pistaasipähkinöitä
1 rkl
Kanelia
1 tl
Mintunlehtiä koristeluun
Granaattiomena
1
Ravintoarvot
Resepti:
Annos:
kJ
1381
345
kcal
330
82
Proteiini g
6
2
Hiilihydraatit g
55
14
Rasva g
7
2