Reseptit

Italialainen sipuli-antipasto

Italialainen alkuruoka tuo elämäniloa - jaa se muiden kanssa: sipuli-antipastomme on mainio tuliainen seuraaviin juhliin!

Valmistusohje:

  1. Kuori sipulit ja leikkaa viipaleiksi. Kuumenna oliiviöljy kattilassa ja kuullota sipulit siinä (noin 15 minuuttia).
  2. Lisää etikka ja sitten Hermesetas Jauhe ja suola. Anna kiehua vielä 5 minuuttia ja lisää lopuksi liemi.
  3. Anna kiehua alhaisella lämmöllä, kunnes sipulit ovat pehmentyneet (noin 10 minuuttia). Ota pois levyltä ja joko tarjoile suoraan tai täytä purkkeihin, jäähdytä ja säilytä sitten jääkaapissa .

    Vinkki: Kauniisti pakattu sipuli-antipastopurkki sopii mainiosti lahjaksi – esimerkiksi seuraaviin grillijuhliin!
Yleistä tietoa
Valmistusaika:
40 min
Kaloreita annoksessa:
30
Tuotteet:
annoksia:
8
Ainekset
Sipulia
400 g
Oliiviöljyä
1 rkl
Etikkaa
2 rkl
Kasvislientä
150 ml
Hermesetas Jauhe
1 rkl
Suolaa
1 tl
Ravintoarvot
Resepti:
Annos:
kJ
1016
127
kcal
242
30
Proteiini g
5.5
0.5
Hiilihydraatit g
28.5
3
Rasva g
11.5
1.5