Italialainen sipuli-antipasto
Italialainen alkuruoka tuo elämäniloa - jaa se muiden kanssa: sipuli-antipastomme on mainio tuliainen seuraaviin juhliin!
Valmistusohje:
- Kuori sipulit ja leikkaa viipaleiksi. Kuumenna oliiviöljy kattilassa ja kuullota sipulit siinä (noin 15 minuuttia).
- Lisää etikka ja sitten Hermesetas Jauhe ja suola. Anna kiehua vielä 5 minuuttia ja lisää lopuksi liemi.
- Anna kiehua alhaisella lämmöllä, kunnes sipulit ovat pehmentyneet (noin 10 minuuttia). Ota pois levyltä ja joko tarjoile suoraan tai täytä purkkeihin, jäähdytä ja säilytä sitten jääkaapissa .
Vinkki: Kauniisti pakattu sipuli-antipastopurkki sopii mainiosti lahjaksi – esimerkiksi seuraaviin grillijuhliin!
Yleistä tietoa
Ainekset
Sipulia
400 g
Oliiviöljyä
1 rkl
Etikkaa
2 rkl
Kasvislientä
150 ml
Hermesetas Jauhe
1 rkl
Suolaa
1 tl
Ravintoarvot
Resepti:
Annos:
kJ
1016
127
kcal
242
30
Proteiini g
5.5
0.5
Hiilihydraatit g
28.5
3
Rasva g
11.5
1.5