Reseptit

Helppo, vegaaninen suklaatryffeli

Vegaanista suklaatryffeliä on helppo tehdä itse! Kookosmaitoa sisältävä supermaukas reseptimme sopii parhaiten herkutteluun tai lahjaksi.

Valmistusohje:

  1. Hienonna suklaa ja kaada kuumuudenkestävään kulhoon. Sekoita kookosmaito, Hermesetas Jauhe ja vanilja kattilassa ja kiehauta. Lisää sekoitus sitten hienonnetun suklaan joukkoon ja sekoita, kunnes suklaa on sulanut täysin ja massa on tasaista. Anna suklaakreemin jäähtyä ja aseta se noin 2 tunniksi jääkaappiin.
  2. Ota teelusikalla pieniä annoksia suklaakreemistä, muotoile ja pyörittele kaakaojauheessa.

    Vinkki: säilytä tryffeliä nauttimiseen tai lahjaksi antamiseen asti jääkaapissa (kuitenkin enintään 10 päivää).
Yleistä tietoa
Valmistusaika:
20 min
Kaloreita annoksessa:
33
Tuotteet:
annoksia:
40
Ainekset
Suklaata (väh. 70% kaakaota)
200 g
Kookosmaitoa
100 ml
Hermesetas Jauhe
5 g
Vaniljaa
1 ripaus
Kaakaojauhetta (pyörittelyyn)
20 g
Ravintoarvot
Resepti:
Annos:
kJ
5628
140
kcal
1340
33
Proteiini g
16.5
0.5
Hiilihydraatit g
114.5
3
Rasva g
92.5
2.5