Reseptit

Hedelmäsalaatti

VALMISTUSOHJE:

Leikkaa kuoritut hedelmät pieniksi paloiksi ja sekoita ne kulhossa (säästä muutama pala koristeluun). Mausta Hermesetasilla mikäli haluat hedelmien olevan makeampia. Halkaise vaniljatanko ja raaputa sisus irti ja sekoita se jogurttiin. Mausta Hermesetasilla. Tarjoa hedelmäsalaatti jälkiruokakulhoista, lisää vanilja créme ja koristele hedelmä-viipaleilla.

Yleistä tietoa
Valmistusaika:
40 min
Kaloreita annoksessa:
284
Tuotteet:
annoksia:
4
Ainekset
Tuore ananas
1
Kiivihedelmää
2
Kypsä banaani
1
Mango
1
Hermesetas Maketusjauhetta
1 tl
Vanilja crème:
kreikkalaista jogurttia, (esim. Total 10% tai bulgarialainen jogurtti)
2 1/2 dl
Vaniljatankoa
1/2
Hermesetas Maketusjauhetta
1 rkl
Ravintoarvot
Resepti:
Annos:
kJ
7145
1191
kcal
1707
284
Hiilihydraatit g
213
35
Rasva g
78
13