Resepti

Hedelmäkakku

Hedelmäkakku ilman sokeria: Hermesetas Jauhe tuo kiivien, banaanien, viinirypäleiden, vadelmien ja mustikoiden maun esiin.

Valmistusohje:

  1. Kakku: Esilämmitä uuni 200 °C:n lämpötilaan. Riko kananmunat kulhoon ja vatkaa niitä yhdessä Hermesetas Jauheen kanssa, kunnes seoksesta tulee ilmavaa. Lisää voi ja vatkaa.
  2. Siivilöi jauhot, leivinjauhe ja vaniljajauhe kulhoon. Lisää vuorotellen jauhoseosta ja maitoa vähän kerrallaan munaseokseen samalla sekoittaen ja jatka, kunnes kaikki on lisätty ja taikina on sileää ja tasaista ilman paakkuja.
  3. Vuoraa vuoka tai uunipannu (32x22 cm) leivinpaperilla ja kaada taikina vuokaan. Paista kakkua uunissa noin 30 minuutin ajan. Ota kakku uunista ja anna jäähtyä kokonaan.
  4. Koristelu: Kaada kuohukerma kulhoon ja vatkaa se ilmavaksi kermavaahdoksi. Lisää vaniljajauhe ja maitorahka ja sekoita.
  5. Kuori banaani ja kiivi ja leikkaa hedelmät viipaleiksi. Koristele kakku ensin kreemillä ja lopuksi hedelmillä ja marjoilla.
Yleistä tietoa
Valmis sisään:
60 minuutit
Kalori p.p.:
299
Tuotteet:
Annos:
12
Ainekset
Kakku:
Hermesetas Jauhe
35 g
Kananmunaa
6
Huoneenlämpöistä voita
70 g
Vehnäjauhoja
375 g
Leivinjauhetta
4.5 tl
Vaniljajauhetta
1 tl
Maitoa
3 dl
Koristelu:
Kuohukermaa
2 dl
Vaniljajauhetta
0.5 tl
Maitorahkaa
1 dl
Banaani
1
Kiiviä
3
Tuoreita vadelmia
60 g
Tuoreita mustikoita
60 g
Siemenettömiä viinirypäleitä
50 g
Ravintoarvot
Resepti:
Annos:
kJ
15069
1256
kcal
3588
299
Proteiini g
115
9.5
Hiilihydraatit g
375.5
31
Rasva g
180.5
15