Resepti

Grillatut nektariinit mascarponekreemin kera

Tänä kesänä grillataan jotain makeaa! Grillaa nektariinit... ja lisää niiden päälle mascarponea, sitruunaa ja pistaasipähkinöitä. Grillatut nektariinit maistuvat hedelmäisiltä, raikkailta ja kermaisilta. Siinäpä täydellinen jälkiruoka grillistä!

Valmistusohje:

  1. Huuhtele nektariinit ja paloittele ne n. 0,5 cm:n kokoisiksi paloiksi.
  2. Sulata voi grillipannulla ja sivele nektariinien pinnat Hermesetas Nesteellä. Kuumenna pannu kuumaksi ja grillaa nektariineja kummaltakin puolelta 2-3 minuuttia.
  3. Kaada mascarpone kulhoon ja sekoita se vaniljatahnan ja Hermesetas Nesteen kanssa.
  4. Ennen tarjoilua nektariinien päälle kaadetaan hiukan tuoretta sitruunamehua, ja ne tarjoillaan rouhittujen pistaasipähkinöiden ja mintunlehtien kera.
Yleistä tietoa
Valmis sisään:
15 minuutit
Kalori p.p.:
309
Tuotteet:
Annos:
2
Ainekset
Nektariinia
2
Voita
5 g
Hermesetas Neste
10 tippaa
MASCARPONE-KREEMI:
Mascarponea
100 g
Vaniljatahnaa
1 tl
Hermesetas Neste
15 tippaa
TARJOILUA VARTEN:
Sitruunamehua
20 g
Suolaamattomia pistaasipähkinöitä
5 g
Mintunlehtiä
Ravintoarvot
Resepti:
Annos:
kJ
2596
1298
kcal
618
309
Proteiini g
11
5.5
Hiilihydraatit g
24.5
12
Rasva g
54.5
27