Reseptit

Banaanikakku

VALMISTUSOHJE:

Noin 24 x 8 cm:n kokoiseen voideltuun kakkuvuokaan.

Raaputa vaniljatangon siemenet ja sekoita ne voihin ja puoleen määrään Hermesetas -kidemakeuttajaa. Vaahdota toisessa kulhossa munat ja toinen puoli Hermesetas -kidemakeuttajaa määrästä. Yhdistäkulhojen sisältö ja sekoita hyvin. Yhdistä keskenään jauhot ja leivinjauhe, lisää ne seokseen ja sekoita hyvin. Soseuta banaanit haarukalla ja sekoita pähkinöiden kanssa seokseen.

Voitele kakkuvuoka, valuta taikina siihen ja paista kakkua 175 asteessa 75 minuuttia.

Yleistä tietoa
Valmistusaika:
90 min
Kaloreita annoksessa:
237
Tuotteet:
annoksia:
12
Ainekset
Pehmeää voita
150 g
Hermesetas -kidemakeuttajaa
5 g
Eerittäin kypsää banaania soseutettuna
5
Vanijatanko
1
Leivinjauhetta
1 tl
Jauhoja
150 g
Vananmunaa
4
Saksanpähkinää (karkeaksi rouhittuna)
40 g
Ravintoarvot
Resepti:
Annos:
kJ
11886
991
kcal
2744
237
Proteiini g
65
6
Hiilihydraatit g
234
20
Rasva g
182
15