
Kostutettu sitruunakakku
Kostutettu sitruunakakku VALMISTUSOHJE: Noin 23 x 8 cm:n kokoiseen voideltuun kakkuvuokaan. Vatkaa voi sähkövatkaimella kuohkeaksi. Lisää Hermesetas Baking ja vaahdota seos. Lisää yksi muna kerrallaan sekoittaen, kunnes seos on vaaleaa. Lisää seokseen 2 sitruunan raastettu kuori. Lisää muut ainekset ja sekoita hyvin. Voitele kakkuvuoka ja kaada seos siihen. Paista uunissa 180 asteessa 50-60 minuuttia. Anna kakun […]

Vadelmajuustokakku
Vadelmajuustokakku VALMISTUSOHJE: Sulata voi kulhossa mikroaaltouunissa. Kaada keksit monitoimikoneeseen ja sekoita, kunnes ne ovat pieniä muruja. Lisää sulatettu voi ja sekoita uudelleen. Vuoraa irtopohjavuoan (18 cm) pohja leivinpaperilla ja laita keksimurut pohjalle. Painele seos hyvin pohjalle, jotta siitä tulee kiinteä ja tiivis. Laita liivatelehdet kylmään veteen ja anna turvota 10 minuutin ajan. Kaada marjat kattilaan […]

Paistettua parsaa ranskankermakastikkeen kera
Paistettua parsaa ranskankermakastikkeen kera VALMISTUSOHJE: Esilämmitä uuni 230 °C :seen (tavallinen uuni, ei kiertoilmauuni). Puhdista parsa ja laita leivinpaperilla päällystetyn uunipellin päälle. Kaada tipotellen päälle oliiviöljyä, kääntele parsoja ja ripottele päälle seesaminsiemeniä. Hienonna mantelit ja ripottele ne lopuksi parsan päälle. Paista parsaa uunissa 12 minuutin ajan. Valmista kastike sillä aikaa kun parsa paistuu: Kaada kaikki […]

Raparperi Gin Fizz
Raparperi Gin Fizz VALMISTUSOHJE: Leikkaa raparperit pieniksi paloiksi ja kaada ne kattilaan yhdessä Hermesetaksen kanssa. Kuumenna hitaasti kiehumispisteeseen samalla sekoittaen ja anna kiehua hiljalleen, kunnes raparperit ovat soseutuneet. Kaada keitetyt raparperit siivilän läpi kulhoon ja paina, kunnes raparperien neste on irronnut. Tarkista maku ja lisää mahdollisesti Hermesetasta. Anna raparperisiirapin jäähtyä. Laita ravistimeen kourallinen jääkuutioita ja […]

Jääkahvi
Jääkahvi VALMISTUSOHJE: Sekoita Hermesetas Neste kylmään kahviin. Laita kahteen lasiin jääpaloja ja kaada kahvi jääpalojen päälle. Täytä lasit täysmaidolla.

Sahramiteeleivät
Sahramiteeleivät VALMISTUSOHJE: Murenna hiiva suureen kulhoon. Sulata voi kulhossa, lisää siihen maito ja kaada seos kulhoon hiivan kanssa. Sekoita, kunnes hiiva on jakaantunut tasaisesti. Lisää kreikkalainen jogurtti, sahrami, Hermesetas Baking, suola ja sekoita. Lisää jauhoja vähän kerrallaan samalla sekoittaen, kunnes kaikki jauhot on lisätty. Vaivaa taikinaa 7 minuuttia, kunnes se on tasainen ja irtoaa kulhon […]

Kaalisalaatti punajuurien kera
Kaalisalaatti punajuurien kera VALMISTUSOHJE: Lämmitä uuni 200-asteiseksi. Kuori punajuuret ja leikkaa neljään osaan. Laita ne leivinpaperilla vuoratun uunipellin päälle ja pyöritä niitä 2 rkl oliiviöljyssä. Ripottele päälle suolaa ja pippuria. Paista punajuuria uunissa 40 minuuttia. Huuhtele lehtikaali ja leikkaa varret pois. Leikkaa lehtikaali pienemmiksi paloiksi ja laita ne kulhoon. Kaada 1 rkl oliiviöljyä ja omenaviinietikka […]

Suklaakakku suklaaganachella
Suklaakakku suklaaganachella VALMISTUSOHJE: Esilämmitä uuni 175 °C (tavallinen uuni, ei kiertoilmauuni). Vuoraa irtopohjaisen kakkuvuoan (21 cm) pohja leivinpaperilla ja voitele reunat. Riko kananmunat kulhoon, lisää Hermesetas Makeutusjauhe / Hermesetas Baking vatkaa. Sulata voi, lisää kananmunaseos ja vatkaa tasaiseksi seokseksi. Toisessa kulhossa siivilöidään vehnäjauhot kaakaojauheen, leivinjauheen ja vaniljajauheen kanssa. Lisää hiukan jauhoseosta kananmunaseokseen, sekoita, lisää hiukan maitoa […]

Mansikkakeitto suurimosydänten kera
Mansikkakeitto suurimosydänten kera VALMISTUSOHJE: Kiehauta maito yhdessä Hermesetaksen, sitruunamehun ja raastetun sitruunankuoren kanssa kattilassa. Sekoita samalla, kun vähitellen lisäät mannasuurimot. Keitä alhaisella lämmöllä viisi minuuttia. Nosta kattila liedeltä ja anna seoksen jäähtyä ennen kuin lisäät tuorejuuston. Huuhtele pelti kylmällä vedellä ja levitä lastalla seos 1 cm:n paksuiseksi kerrokseksi pellille. Laita sivuun jäähtymään ja jähmettymään. Pese […]

Ananasunelma
Ananasunelma VALMISTUSOHJE: Kuori ananas ja poista sen kova keskiosa. Leikkaa hedelmäliha paloiksi ja soseuta hedelmämehun kanssa. Makeuta Hermesetas-makeutusaineella. Sekoita piimä joukkoon. Tarjoile välittömästi.