
Banaani-vadelmajäätelö

Sitruunakakku
Sitruunakakku VALMISTUSOHJE: Esilämmitä uuni 200-asteiseksi. Vuoraa irtopohjaisen kakkuvuoan (18–19 cm) pohja leivinpaperilla ja voitele reunat. Sekoita jauhot, leivinjauhe, vaniljajauhe ja Hermesetas Baking kulhossa. Sulata voi ja riko kananmunat kulhoon yhdessä sulatetun voin kanssa. Lisää kirnupiimä sekä sitruunamehu ja sitruunan hienoksi raastettu kuori. Kaada kosteat ainekset kulhoon vehnäjauhosekoituksen kanssa ja vatkaa samalla. Sekoita taikinaa, kunnes se […]

Mansikkaskonssit
Mansikkaskonssit VALMISTUSOHJE: Huuhdo mansikat ja poista vihreät kannat. Laita mansikat kulhoon ja kaada sitruunamehu ja Hermesetas Jauhe niiden päälle. Sekoita varoen ja nosta sivuun siksi aikaa, kun valmistat loput. Esilämmitä uuni 200-asteiseksi. Sekoita jauhot, Hermesetas Jauhe, leivinjauhe ja suola kulhossa. Kaada voi pieneen kulhoon ja sulata se mikroaaltouunissa. Kaada kirnupiimä voin sekaan ja sekoita. Voi […]

Melonisalaatti
Melonisalaatti VALMISTUSOHJE: Paloittele melonit pieniksi paloiksi ja viipaloi viikunat. Poista avokadon kuori ja kivi ja kuutioi liha pieniksi kuutioiksi. Kaada meloni, viikunat ja avokado suureen kulhoon ja sekoita keskenään. Ripottele päälle fetajuustoa, paahdettuja manteleita ja vesikrassia. Valmista kastike sekoittamalla balsamiviinietikka, oliiviöljy ja Hermesetas Neste pienessä kulhossa. Kaada hiukan kastiketta salaatin päälle juuri ennen tarjoilua.

Maissintähkiä korianterivoin kera
Maissintähkiä korianterivoin kera VALMISTUSOHJE: Poista maissintähkien lehdet ja karvat. Keitä maissintähkiä suuressa kattilassa hiukan suolatussa vedessä 7- 8 minuutin ajan. Huuhdo korianteri ja silppua hienoksi. Kaada korianteri pieneen kulhoon ja lisää voi, tuorejuusto, limetinmehu, Hermesetas Neste, suola ja pippuri. Sekoita. Tarjoile maissintähkät lämpiminä yhdessä korianterivoin kera. Vinkki: Voit myös levittää paksun kerroksen korianterivoita jäähtyneiden maissintähkien […]

Mustikkajäätelö
Mustikkajäätelö VALMISTUSOHJE: Kuori banaanit ja huuhtele mustikat. Kaada ainekset tehosekoittimeen ja sekoita, kunnes smoothie on tasainen ja paakuton. Kaada smoothie muotteihin ja laita muotit pakastimeen vähintään 6 tunniksi, kunnes ne ovat täysin jäätyneet.

Jäätee
Jäätee VALMISTUSOHJE: Kuumenna vesi 80-asteiseksi ja laita teelehdet kannuun. Anna teen hautua teepaketin ohjeiden mukaan ja siivilöi teelehdet pois. Anna teen jäähtyä jääkaapissa. Lisää Hermesetasta maun mukaan. Viipaloi sitruuna ja laita viipaleet kannuun. Tarjoile jääkuutioiden kera ja koristele sitruunanviipaleilla.

Napoleoninleivokset vadelmien ja pistaasien kera
Napoleoninleivokset vadelmien ja pistaasien kera VALMISTUSOHJE: Pistaasitahna Kaada pistaasipähkinät tehosekoittimeen ja sekoita. Pähkinät muuttuvat ensin jauhoiksi, mutta sen jälkeen ne muuttuvat kermaisiksi ja tuloksena on pähkinävoi. HUOMAUTUS: Pistaasitahnaa on valmistettava suurempi annos kuin reseptissä on mainittu, koska liian pieni määrä pistaasia ei sekoitu täysin sekoittimessa. Napoleoninleivokset Leikkaa voitaikinalevyt noin 4x12cm kokoisiksi paloiksi. Laita voitaikinapalat leivinpaperilla päällystetyn […]

Paistettu suippokaali
Paistettu suippokaali VALMISTUSOHJE: Poista suippokaalien päällimmäiset lehdet ja jaa kaalit neljään osaan. Sulata voi pannulla ja paista suippokaaleja keskilämmöllä 2—3 minuuttia kummaltakin puolelta, kunnes ne ovat kullankeltaiset. Ripottele hiukan suolaa suippokaalien päälle paistamisen aikana. Kaada oliiviöljy ja limetin mehu pieneen kulhoon. Hienonna mintunlehdet ja lisää kulhoon pippurin ja Hermesetaksen kanssa. Sekoita. Laita paistetut suippokaalit vadille […]

Kookosrahka ja mangohilloke
Kookosrahka ja mangohilloke VALMISTUSOHJE: Kuori mango ja leikkaa hedelmäliha irti kivestä ja kuutioi. Laita mangokuutiot, vesi, vaniljatangon raaputettu sisus ja paloiteltu tanko sekä tähtianis kattilaan. Peitä kannella ja keitä miedolla lämmöllä 15-20 minuuttia. Mausta makeutusjauheella ja sitruunamehulla. Kookosrahka: Leikkaa kookospähkinästä muutamia ohuita lastuja koristelua varten. Raasta kookospähkinän valkoinen osa hienoksi raasteeksi. Sekoita rahka, raaste ja […]
- « Edellinen sivu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 10
- Seuraava sivu »