Tuote: Makeutusjauhe
Suklaajäätelöä ja vadelmakermavaahtoa
Suklaajäätelöä ja vadelmakermavaahtoa VALMISTUSOHJE: Herkullista sokeritonta jäätelöä ja tummaa suklaata, tarjoiltuna vadelmakermavaahdon kera. Vatkaa munankeltuaiset ja Hermesetas Makeutusjauhe kuohkeaksi ja valkoiseksi vaahdoksi. Yhdistä ja sekoita Philadelphia-juusto seokseen. Vatkaa munanvalkuaiset jäykäksi vaahdoksi. Vatkaa kerma. Sekoita kerma ja pilkottu suklaa munaseokseen. Lisää munanvalkuaiset seokseen ja kaada seos muovikuppeihin ja aseta sitten pakastimeen vähintään neljäksi tunniksi. Vadelmakermavaahto: 3 […]
Aprikoosikohokas
Aprikoosikohokas VALMISTUSOHJE: Laita aprikoosit ja appelsiininkuori kattilaan, jossa on 450 ml vettä, ja hauduta hedelmiä miedolla lämmöllä noin 30 minuuttia, kunnes ne ovat pehmeitä. Laita sillä välin liivatejauhe pieneen kulhoon, kaada appelsiinimehu päälle ja anna turvota. Kun hedelmät ovat pehmenneet, lisää turvonnut liivatejauhe ja hämmennä, kunnes se on liuennut. Soseuta sitten hedelmät ja sekoita joukkoon […]
Suklaafondant ja suklaavaahtoa
Suklaafondant ja suklaavaahtoa VALMISTUSOHJE: Suklaafondant: Sulata suklaa ja voi vesihauteessa. Vatkaa Hermesetas Baking ja munanvalkuaiset, yhdistä siivilöityjen vehnäjauhojen kanssa. Yhdistä seokset ja kaada taikina muffinivuokiin. Paista noin 8 minuuttia 180 asteessa. Vaahto: Sulata suklaa vesihauteessa. Sekoita munankeltuaiset ja Hermesetas Baking keskenään. Vatkaa kerma kevyesti. Yhdistä munaseos ja sulatettu suklaa, kääntele seos varovasti kerman kanssa. Aseta vaahto […]
Aprikoosi-viinimarjaterriini
Aprikoosi-viinimarjaterriini VALMISTUSOHJE: Kiehauta tuoreet ja kuivatut aprikoosit appelsiinimehussa ja anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia. Soseuta hienoksi sekoittimessa ja kaada takaisin kattilaan. Sekoita agar-agar-jauhe veteen, sekoita Hermesetas mukaan ja kaada soseen joukkoon. Kiehauta seos vielä sitä samalla hämmentäen ja anna kiehua 2–3 minuuttia. Ota kattila pois liedeltä, yhdistä tuorejuusto seokseen varovasti ja sekoita nopeasti kreemiksi. […]
Suklaakeksit
Suklaakeksit VALMISTUSOHJE: Esilämmitä uuni 180 asteeseen. Pehmennä vähärasvainen levite, lisää sitten Hermesetas-makeutusjauhe ja vatkaa, kunnes vaahto on kevyttä ja ilmavaa. Lisää muna vähitellen, vatkaa hyvin joka lisäyksen jälkeen. Kaada joukkoon siivilöidyt jauhot ja kaakao, sekoita sitten mukaan maissihiutaleet. Seos on melko jäykkää, joten ole varovainen maissihiutaleita sekoittaessasi, jotta ne eivät murskaannu liikaa. Laita jälkiruokalusikalliset seosta […]
Omenastruudeli
Omenastruudeli VALMISTUSOHJE: Sekoita taikinan ainekset notkeaksi taikinaksi. Anna taikinan levätä 30 minuuttia. Täytettä varten kuori omenat, paloittele ne ja poista siemenkodat. Raasta omenat raastimella. Yhdistä raaste heti sitruunamehun ja sitruunankuoren kanssa. Lisää Hermesetas, kaneli ja viinirypäleet, sekoita. Kauli taikina jauhotetulla alustalla suureksi, erittäin ohueksi suorakulmioksi. Aseta liinan päälle. Jaa täyte taikinalle, jätä noin 3 cm […]
Lämmin sitruuna-kanasalaatti
Lämmin sitruuna-kanasalaatti VALMISTUSOHJE: Raasta sitruunan keltainen kuoriosa ja purista mehu sekoituskulhoon. Silppua siemenettömäksi putsattu chili ja sekoita silppu, Hermesetas ja mausteet sitruunakuoriraaste-mehuseokseen. Pane pihvit kulhoon, sekoita ja anna maustua 30–60 minuuttia huoneenlämmössä. Sekoita kastikkeen aineet. Levitä salaattimix ja melonipallot lautasille ja pirskottele kastike päälle. Paista tai pariloi broileripihvit kypsiksi, paloittele ja nosta palat salaatin päälle. […]
Itämainen appelsiinisalaatti
Itämainen appelsiinisalaatti VALMISTUSOHJE: Kuori ja paloittele appelsiinit. Sekoita keskenään appelsiininkukkatee, Hermesetas Makeutusneste, kaneli, sitruunankuoriraaste ja sitruunamehu, ja pirskottele tämä seos appelsiinin paloille. Laita tunniksi jääkaappiin. Leikkaa tamarindit siivuiksi, pistaasit pieniksi paloiksi, halkaise granaattiomena ja koverra sen siemenet irti. Levitä appelsiinien päälle. Koristele salaatti mintunlehdillä.
Kookosmakronit
Kookosmakronit VALMISTUSOHJE: Murskaa maissihiutaleita hieman käsin. Sekoita maissihiutaleet, kookoshiutaleet, Hermesetas Makeutusjauhe ja karvasmanteliaromi keskenään. Lisää munanvalkuaiset ja piimä. Sekoita aineksia hyvin, kunnes seoksesta tulee kiinteä ja kostea. Muotoile käsin tai lusikalla pieniä, soikionmuotoisia palloja. Paista esilämmitetyssä uunissa 150 asteessa 15 minuuttia.
Sokeroimaton luonnollinen omenasose – kanelinmakuinen
Sokeroimaton luonnollinen omenasose – kanelinmakuinen VALMISTUSOHJE: Kuori ja paloittele omenat pieniksi paloiksi. Keitä kaikkia ainesosia yhdessä kattilassa kannen alla kymmenen minuutin ajan, välillä hämmentäen. Kun omenanpalat ovat keittyneet kokoon, soseuta ne sauvasekoittimella tasaiseksi omenasoseeksi. Poista kanelitangot omenoiden soseuttamisen ajaksi. Lisää sitten kanelitangot seokseen antamaan lisää kanelin makua. Resepti on säilöntäaineeton, mutta jos haluat pidemmän säilyvyysajan, […]