Search

Aika: 30 – 60 min

Kookosmakronit

Kookosmakronit VALMISTUSOHJE: Murskaa maissihiutaleita hieman käsin. Sekoita maissihiutaleet, kookoshiutaleet, Hermesetas Makeutusjauhe ja karvasmanteliaromi keskenään. Lisää munanvalkuaiset ja piimä. Sekoita aineksia hyvin, kunnes seoksesta tulee kiinteä ja kostea. Muotoile käsin tai lusikalla pieniä, soikionmuotoisia palloja. Paista esilämmitetyssä uunissa 150 asteessa 15 minuuttia.

Lue lisää

Maalaisskonssit

Maalaisskonssit VALMISTUSOHJE: Esilämmitä uuni 200 asteeseen. Siivilöi jauhot, leivinjauhe ja suola kulhoon, lisää vähärasvainen levite ja nypi, kunnes se on jakautunut tasaisesti. Sekoita joukkoon sulttaanirusinat ja Hermesetas-makeutusjauhe. Sido ainekset yhteen jogurtilla ja riittävällä määrällä maitoa, jotta taikinasta tulee pehmeä mutta ei tahmea. Kaada taikina jauhotetulle pinnalle, vaivaa sitä hieman ja kauli se sitten hieman yli […]

Lue lisää

Vadelmamuffinit

Vadelmamuffinit VALMISTUSOHJE: Vaahdota muna, Hermesetas ja pehmeä voi. Yhdistä jauhot ja leivinjauhe ja lisää vaahdotettuun seokseen vuorotellen jauho-leivinjauheseosta ja maitoa. Taikinan on oltava niin juoksevaa, että sitä on helppo täyttää vuokiin. Lisää lopuksi jäiset marjat, niin ne eivät värjää taikinaa eivätkä mene rikki. Asettele paperivuoat muffinipellille ja täytä vuoat valmiilla taikinalla jättäen hieman kohoamisvaraa. Paista […]

Lue lisää

Vadelmasuukot

Vadelmasuukot VALMISTUSOHJE: Esilämmitä uuni 190 asteeseen. Vatkaa vähärasvainen levite ja Hermesetas-makeutusjauhe yhdessä. Vatkaa mukaan vähitellen kananmuna, siivilöi sitten joukkoon jauhot ja leivinjauhe, lisää muutama tippa manteliesanssia ja riittävästi maitoa, jotta seoksesta tulee jäykkä. Ota kostutetuin käsin pieniä määriä seosta ja kierittele palloiksi. Aseta voidelluille uunipelleille. Painele hieman tasaiseksi haarukan piikeillä. Pidä myös haarukan piikit kostutettuina. […]

Lue lisää