
Banaani-vadelmajäätelö

Sitruunakakku
Sitruunakakku VALMISTUSOHJE: Esilämmitä uuni 200-asteiseksi. Vuoraa irtopohjaisen kakkuvuoan (18–19 cm) pohja leivinpaperilla ja voitele reunat. Sekoita jauhot, leivinjauhe, vaniljajauhe ja Hermesetas Baking kulhossa. Sulata voi ja riko kananmunat kulhoon yhdessä sulatetun voin kanssa. Lisää kirnupiimä sekä sitruunamehu ja sitruunan hienoksi raastettu kuori. Kaada kosteat ainekset kulhoon vehnäjauhosekoituksen kanssa ja vatkaa samalla. Sekoita taikinaa, kunnes se […]

Napoleoninleivokset vadelmien ja pistaasien kera
Napoleoninleivokset vadelmien ja pistaasien kera VALMISTUSOHJE: Pistaasitahna Kaada pistaasipähkinät tehosekoittimeen ja sekoita. Pähkinät muuttuvat ensin jauhoiksi, mutta sen jälkeen ne muuttuvat kermaisiksi ja tuloksena on pähkinävoi. HUOMAUTUS: Pistaasitahnaa on valmistettava suurempi annos kuin reseptissä on mainittu, koska liian pieni määrä pistaasia ei sekoitu täysin sekoittimessa. Napoleoninleivokset Leikkaa voitaikinalevyt noin 4x12cm kokoisiksi paloiksi. Laita voitaikinapalat leivinpaperilla päällystetyn […]

Paistettu suippokaali
Paistettu suippokaali VALMISTUSOHJE: Poista suippokaalien päällimmäiset lehdet ja jaa kaalit neljään osaan. Sulata voi pannulla ja paista suippokaaleja keskilämmöllä 2—3 minuuttia kummaltakin puolelta, kunnes ne ovat kullankeltaiset. Ripottele hiukan suolaa suippokaalien päälle paistamisen aikana. Kaada oliiviöljy ja limetin mehu pieneen kulhoon. Hienonna mintunlehdet ja lisää kulhoon pippurin ja Hermesetaksen kanssa. Sekoita. Laita paistetut suippokaalit vadille […]

Mantelipikkuleivät suklaan kera
Mantelipikkuleivät suklaan kera VALMISTUSOHJE: Riko muna kulhoon ja vatkaa. Lisää voi, Hermesetas Jauhe, vaniljajauhe ja vatkaa. Lisää sen jälkeen mantelijauhot, ruokasooda ja sekoita. Kaada mantelimaitoa vähän kerrallaan kulhoon samalla vatkaten. Jatka, kunnes kaikki mantelimaito on lisätty. Hienonna suklaa karkeiksi muruiksi ja lisää taikinaan. Peitä kulho talouskelmulla ja anna sen seistä jääkaapissa 20 minuutin ajan. Lämmitä […]

Kookosrahka ja mangohilloke
Kookosrahka ja mangohilloke VALMISTUSOHJE: Kuori mango ja leikkaa hedelmäliha irti kivestä ja kuutioi. Laita mangokuutiot, vesi, vaniljatangon raaputettu sisus ja paloiteltu tanko sekä tähtianis kattilaan. Peitä kannella ja keitä miedolla lämmöllä 15-20 minuuttia. Mausta makeutusjauheella ja sitruunamehulla. Kookosrahka: Leikkaa kookospähkinästä muutamia ohuita lastuja koristelua varten. Raasta kookospähkinän valkoinen osa hienoksi raasteeksi. Sekoita rahka, raaste ja […]

Parsakaali-kukkakaalisalaatti
Parsakaali-kukkakaalisalaatti VALMISTUSOHJE: Huuhtele parsakaali ja kukkakaali ja erottele niiden nuput toisistaan. Kaada ne kattilaan, jonka pohjalla on hiukan kiehuvaa vettä, laita kansi päälle ja anna kiehua 2 minuuttia. Siivilöi vesi pois ja anna parsakaalin ja kukkakaalin jäähtyä. Kuutioi punasipuli. Paista kalkkunapekoni paistinpannulla rapeaksi ja leikkaa pieniksi paloiksi. Hienonna mantelit karkeiksi paloiksi ja paahda paistinpannulla hiukan […]

Suklaakuutiot
Suklaakuutiot VALMISTUSOHJE: Kooltaan 34 x 34 cm:n (korkeus 3,5 cm) voideltuun piirasvuokaan. Noin 20 palaa. Vaahdota munat ja Hermesetas. Sekoita vaahtoon vaniljasokeri ja kaakaojauhe. Lisää maito. Sekoita jauhot ja leivinjauhe joukkoon. Lisää voisula ja sekoita kaikki ainekset sileäksi taikinaksi. Voitele vuoka hyvin ja levitä taikina siihen tasaisesti. Paista uunin alatasolla 200 asteessa noin 15 minuuttia. […]

Omena-Mustikkamuffinit
Omena-Mustikkamuffinit VALMISTUSOHJE: Lämmitä uuni 180°C asteiseksi. Vaahdota huoneenlämpöinen margariini, vaniljasokeri ja 1 dl Hermesetas–makeutusjauhetta kuohkeaksi.Lisää kananmunat rasvavaahtoon koko ajan vatkaten. Yhdistä jauhot ja leivinjauhe ja lisää seos kuohkeaan rasva-kananmunavaahtoon vuorotellen maidon kanssa. Annostele puolet taikinasta isoihin muffinivuokiin (à 1,5 dl). Sekoita loput Hermesetas -makeutusjauheesta ja omenakuutiot keskenään. Lisää omenakuutiot ja kaksi kolmasosaa mustikoista taikinan päälle […]

Spagetti bolognese
Spagetti bolognese VALMISTUSOHJE: Kaada oliiviöljy suureen paistinpannuun, silppua sipuli ja paista sipulia 10 minuuttia. Pilko porkkanat pieniksi kuutioiksi ja laita ne pannuun. Sekoita ja paista noin 2 minuuttia. Purista valkosipulinkynnet pannuun, lisää naudan jauheliha, suola ja pippuri, ja paista, kunnes liha on ruskistunut. Lisää punaviini ja sekoita paiston aikana, kunnes suurin osa punaviinistä on haihtunut. […]
- « Edellinen sivu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 9
- Seuraava sivu »