
Jäätee
Jäätee VALMISTUSOHJE: Kuumenna vesi 80-asteiseksi ja laita teelehdet kannuun. Anna teen hautua teepaketin ohjeiden mukaan ja siivilöi teelehdet pois. Anna teen jäähtyä jääkaapissa. Lisää Hermesetasta maun mukaan. Viipaloi sitruuna ja laita viipaleet kannuun. Tarjoile jääkuutioiden kera ja koristele sitruunanviipaleilla.

Paistettu suippokaali
Paistettu suippokaali VALMISTUSOHJE: Poista suippokaalien päällimmäiset lehdet ja jaa kaalit neljään osaan. Sulata voi pannulla ja paista suippokaaleja keskilämmöllä 2—3 minuuttia kummaltakin puolelta, kunnes ne ovat kullankeltaiset. Ripottele hiukan suolaa suippokaalien päälle paistamisen aikana. Kaada oliiviöljy ja limetin mehu pieneen kulhoon. Hienonna mintunlehdet ja lisää kulhoon pippurin ja Hermesetaksen kanssa. Sekoita. Laita paistetut suippokaalit vadille […]

Tiramisu
Tiramisu VALMISTUSOHJE: Kaada munankeltuaiset ja Hermesetas Makeutusjauhe / Hermesetas Baking kulhoon ja vatkaa kunnes seos on vaalea ja paksu. Lisää mascarpone ja jatka vatkaamista, kunnes seos on tasainen. Kaada munanvalkuaiset toiseen kulhoon ja vatkaa, kunnes ne ovat ilmavat ja kiinteät. Lisää munanvalkuaiset varoen mascarpone-seokseen ilman, että sen ilmavuus katoaa. Sekoita kahvi ja Amaretto keskenään kulhossa. […]

Banaanivohvelit
Banaanivohvelit VALMISTUSOHJE: Kuori banaanit ja laita ne tehosekoittimeen. Lisää maito ja muna tehosekoittimeen ja sekoita. Lisää loput ainekset ja sekoita, kunnes seos on tasainen. Kaada taikina esilämmitetyn vohveliraudan päälle ja paista, kunnes vohvelit ovat kullankeltaisia ja rapeita.

Mozzarellasalaatti
Mozzarellasalaatti VALMISTUSOHJE: Leikkaa tomaatit veneiksi ja laita suurelle vadille. Silppua punasipuli ja ripottele se tomaattien päälle yhdessä basilikanlehtien kanssa. Revi mozzarella pienemmiksi paloiksi ja laita palat tomaattien päälle. Laita lopuksi hiukan pippuria myllystä. Valmista kastike sekoittamalla oliiviöljy, balsamicoetikka, Hermesetas Neste ja merisuola kulhossa. Kaada kastike tomaattisalaatin päälle.

Paistettua parsaa ranskankermakastikkeen kera
Paistettua parsaa ranskankermakastikkeen kera VALMISTUSOHJE: Esilämmitä uuni 230 °C :seen (tavallinen uuni, ei kiertoilmauuni). Puhdista parsa ja laita leivinpaperilla päällystetyn uunipellin päälle. Kaada tipotellen päälle oliiviöljyä, kääntele parsoja ja ripottele päälle seesaminsiemeniä. Hienonna mantelit ja ripottele ne lopuksi parsan päälle. Paista parsaa uunissa 12 minuutin ajan. Valmista kastike sillä aikaa kun parsa paistuu: Kaada kaikki […]

Raparperi Gin Fizz
Raparperi Gin Fizz VALMISTUSOHJE: Leikkaa raparperit pieniksi paloiksi ja kaada ne kattilaan yhdessä Hermesetaksen kanssa. Kuumenna hitaasti kiehumispisteeseen samalla sekoittaen ja anna kiehua hiljalleen, kunnes raparperit ovat soseutuneet. Kaada keitetyt raparperit siivilän läpi kulhoon ja paina, kunnes raparperien neste on irronnut. Tarkista maku ja lisää mahdollisesti Hermesetasta. Anna raparperisiirapin jäähtyä. Laita ravistimeen kourallinen jääkuutioita ja […]

Jääkahvi
Jääkahvi VALMISTUSOHJE: Sekoita Hermesetas Neste kylmään kahviin. Laita kahteen lasiin jääpaloja ja kaada kahvi jääpalojen päälle. Täytä lasit täysmaidolla.

Kookospallot
Kookospallot VALMISTUSOHJE: Lämmitä uuni 200 °C:n lämpötilaan. Kaada kookosjauhot suureen kulhoon. Sulata kookosöljy ja kaada se kookosjauhojen päälle. Riko kananmunat kulhoon ja lisää lopuksi Hermesetas. Sekoita huolellisesti, kunnes kookosmassa on täysin tasaista. Huuhtele käsiä kylmällä vedellä ja muotoile kookosmassasta 10 palloa märillä käsillä, jolloin kookosmassa ei tartu sormiin. Aseta kookospallot leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista […]

Soijamarinoidut kanavartaat
Soijamarinoidut kanavartaat VALMISTUSOHJE: Raasta inkivääri raastinraudalla. Kaada kulhoon ja lisää soija, riisiviinietikka ja Hermesetas Makeutusneste. Purista valkosipuli kulhoon ja sekoita. Suikaloi kanan sisäfileet ja kasta marinadissa. Laita kansi kulhon päälle tai peitä se talouskelmulla ja anna sen seistä jääkaapissa vähintään 6 tuntia. Laita kanafileet vartaisiin ja paista niitä pannulla runsaassa öljyssä ja korkeassa lämmössä. Kääntele […]
- « Edellinen sivu
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- Seuraava sivu »