
Smoothiet
Smoothiet VALMISTUSOHJE: Sekoita kaikki ainekset. Tarjoile lasista ja koristele mintulla.

Hapanimelä broileri
Hapanimelä broileri VALMISTUSOHJE: Sekoita yhteen 8 ensimmäistä ainesta ja anna maustua. Lämmitä öljy suuressa wok-pannussa ja paista broilerin suikaleita 2–3 minuuttia. Lisää vihannekset ja sekoita muutama minuutti. Lisää maustunut kastike ja keitä sekoittaen, kunnes seos sakenee. Nosta liedeltä ja lisää joukkoon Hermesetas.

Lasimestarin silakat
Lasimestarin silakat VALMISTUSOHJE: Mittaa marinadiainekset kattilaan ja kiehauta. Leikkaa silakkafileet haarukkapaloiksi. Laita silakkapalat, porkkanaja punasipuliviipaleet sekä mausteet kerroksittain lasipurkkiin ja kaada jäähtynyt marinadi päälle. Sulje tiiviisti ja anna maustua jääkaapissa 2 päivää.

Kuuma teeglögi
Kuuma teeglögi VALMISTUSOHJE: Kuumenna vesi kiehuvaksi, lisää teepussit ja hauduta 3 minuuttia. Poista teepussit ja lisää silputtu inkivääri, siideri tai mehu, kanelitangot ja Hermesetas. Hauduta 5 minuuttia. Kuori ja poista siemenet omenasta ja persikasta ja viipaloi puolikkaat. Pese limetti huolellisesti ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Laita hedelmät lämmitettyihin laseihin. Lisää hedelmäviipaleet kuumaan juomaan ja tarjoa.

Vitamiinicocktail
Vitamiinicocktail VALMISTUSOHJE: Sekoita sauvasekoittimella kaikki ainekset, vettä ja jääkuutioita lukuun ottamatta. Lisää vesi ja jääkuutiot, sekoita vielä lyhyesti ja kaada heti laseihin. Todella raikasta!

Kesäinen booli
Kesäinen booli VALMISTUSOHJE: Pese mansikat tarvittaessa ja puolita ne. Kuori kiivit ja leikkaa ne viipaleiksi. Puolita melonit, poista siemenet ja leikkaa puolikkaat viipaleiksi. Leikkaa kuoret pois ja leikkaa viipaleet pieniksi kuutioiksi. Puolita persikat, poista kivet ja leikkaa puolikkaat viipaleiksi. Kuori litsit, puolita ne ja poista kivet. Kaada kaikki hedelmät boolimaljaan. Lisää sitruunamehu. Kaada viini päälle. […]

Pistaasi-mustikkakeksit
Pistaasi-mustikkakeksit kakor VALMISTUSOHJE: Lämmitä uuni 190 asteeseen. Vuoraa kaksi uuninpeltiä leivinpaperilla. Vaahdota voi, Hermesetas Makeutusjauhe ja vaniljasokeri sähkövatkaimella ilmavaksi. Lisää huoneenlämpöiset kananmunat taikinaan yksitellen voimakkaasti vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja kääntele taikinan joukkoon. Jaa taikina n. 12 osaan, laita palat uuninpelleille ja painele taikinapalat hieman litteämmiksi. Paista uunissa n. 20 min kunnes keksit saavat […]

Maapähkinävoipirtelö
Maapähkinävoipirtelö VALMISTUSOHJE: Sekoita vaniljajäätelö yhteen maapähkinävoin, maidon ja Hermesetaksen kanssa. Lisää lopuksi puoli litraa kuohukermaa. Puoli litraa kuohukermaa vaahdotetaan ja käytetään koristeluun.

Lohileipä mätikastikkeen kera
Lohileipä mätikastikkeen kera VALMISTUSOHJE: Pane lohifilee lautaselle. Sekoita merisuola, Hermesetas-makeutusjauhe sekä pippuri ja levitä seos lohifileen pinnalle. Ripottele tillisilppu päälle ja peitä lautanen kelmulla. Anna maustua jääkaapissa vuorokauden ajan. Poista lohifileen pinnalta tillisilput ja maustejäämät ja leikkaa filee ohuiksi viipaleiksi. Mittaa mätikastikkeen aineet kulhoon ja sekoita huolettomasti. Annostele puolet kastikkeesta leipien päälle, aseta lohiviipaleet leiville […]

Jouluglögi
Jouluglögi VALMISTUSOHJE: Laita mausteet lasiin ja kaada päälle 1 dl vodkaa tai akvaviittia. Peitä lasi ja anna maustua 24 tuntia, jonka jälkeen mausteet siivilöidään pois. Lämmitä punaviiniä hitaasti kattilassa rusinoiden, mantelilastujen ja Hermesetas-makeutusjauheen kanssa. Lisää lopuksi maustettu viina.