Vesimelonigranita
Parhaat jäätelöideat tulevat aurinkoisesta Italiasta: vesimelonigranitamme maistuu ihanan virkistävältä - kaikkialla maailmassa.
Valmistelu
- Leikkaa melonin hedelmäliha irti kuorista ja leikkaa se suurehkoiksi palasiksi, poista samalla siemenet. Laita meloniliha tehosekoittimeen.
Purista limetistä mehu, ja laita mehu sekä 2 tl Hermesetas Jauhetta myös tehosekoittimeen. Soseuta kaikki. - Siivilöi sitten ja aseta pakastelokeroon hyvin suljettuun vuokaan noin 2 tunniksi.
Vinkki: Granita on tässä vaiheessa hyvin juoksevaa. Hyvin suljettu vuoka estää sen, ettei pakastelokeroon läiky mitään. - Kun granita alkaa jäätyä, sekoita sitä useita kertoja tai möyhennä osittain jäätynyttä massaa haarukalla, jotta mahdollisimman pieniä jääkristalleja muodostuu. Laita se sitten jälleen takaisin pakastelokeroon. Toista menettely mahdollisimman usein, kunnes granitan koostumus on halutunlainen.
Kaada jälkiruokakulhoihin tai laseihin ja koristele tuoreella mintulla. Tarjoile välittömästi.
Ravintoarvot annosta kohti
104
kj
25
kcal
0.5
proteiini g
5
hiilihydraatteja g
0.5
rasva g
Ainekset 8 annosta varten
600 g | Vesimelonia, ilman siemeniä ja kuorittuna |
1 | Limetti |
2 tl | Hermesetas Jauhe |
10 g | Minttua tarjoiluun (jos haluat) |